Γιάνκοβιτς: «Η ΑΕΚ ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή»

0

Ο Στέφαν μίλησε σε σέρβικο ΜΜΕ και αναφέρθηκε στην επιλογή του να έρθει στην ΑΕΚ, αλλά και όλα όσα έχει ζήσει μέχρι στιγμής.

 
«Φέτος, αρχικά σκέφτηκα να “σπάσω” το συμβόλαιό μου, με την Παρτιζάν, αλλά ο σύλλογος δεν ήθελε να με χάσει. Κανείς δεν μου είπε ότι δεν υπολογίζομαι, απλά εγώ ήθελα μεγαλύτερο ρόλο. Δεν υπήρχε τσακωμός, ή κάτι, απλά έτσι εξελίχθηκαν τα πράγματα. Τους εξήγησα ότι είμαι ακόμη νέος και θέλω να παίξω, όχι να είμαι δεύτερη, ή τρίτη επιλογή στη θέση μου. Τότε, ο πρόεδρος, Όστογια Μιχαΐλοβιτς, πρότεινε να επεκταθεί το συμβόλαιό μου και να πάω δανεικός σε άλλη ομάδα. Δεν ήθελα να έχω δεύτερη σερί σεζόν, σαν την περσινή. Πρέπει να παίζω», τόνισε αρχικά ο παίκτης της ΑΕΚ στην ιστοσελίδα «informer.rs» και συνέχισε σχετικά με το πως συμφώνησε με την ομάδα:
 
«Με κάλεσαν ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και ο Ντράγκαν Σάκοτα. Συμφωνήσαμε πολύ γρήγορα. Πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή για την καριέρα μου. Ευτυχώς, αυτή τη φορά δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα στη μετακίνησή μου, όπως όταν πήγα από τον Ερυθρό Αστέρα, στην Παρτιζάν».
 
Τέλος, αναφέρθηκε και στις απειλές που δέχθηκε για την ζωή του όταν άφησε τον Ερυθρό Αστέρα για την Παρτιζάν:

«Ο πατέρας μου, είναι φανατικός οπαδός του Ερυθρού Αστέρα. Δεν ήξερα πώς να συμπεριφερθώ και πώς να χειριστώ κάποιες καταστάσεις. Δέχθηκα απειλές, αλλά τα υπέμεινα όλα ως άνθρωπος. Κάποιος που δεν με ξέρει, θα νομίζει ότι μισώ τον Ερυθρό Αστέρα, δεν είναι έτσι όμως. Απογοητεύτηκα από κάποιους ανθρώπους. Η απόφασή μου, πάρθηκε αποκλειστικά και μόνο με μπασκετικά κριτήρια και έχω να πω ότι το ίδιο θα έκανα και τώρα. Δεν μετανιώνω».

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube