Στην Ριζούπολη ο Παναθηναικός αν κλείσει το ΟΑΚΑ

Στο ενδεχόμενο που το ΟΑΚΑ κλείσει για εργασίες ανακατασκευής του χλοοτάπητα, ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός θα καταφύγει στη λύση του "Γεώργιος Καμάρας" στην Ριζούπολη. Στην ECA o Άλκης Παπαντωνίου.

0

Το “Απόστολος Νικολαΐδης” είναι τύποις και όχι επί της ουσίας η δεύτερη έδρα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα. Την προηγούμενη άνοιξη η ΠΑΕ κατέθεσε στην ΕΠΟ τον φάκελο για τη συμμετοχή της στη Super League και δήλωσε ότι τα παιχνίδια της θα διεξαχθούν στο ΟΑΚΑ, με εναλλακτική το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Το παραχωρητήριο που έδωσε ο Ερασιτέχνης στην ΠΑΕ για το “Απόστολος Νικολαΐδης” είχε και συμβολικό χαρακτήρα, αφού επισφράγισε την ομαλοποίηση των σχέσεων τους μετά από ένα ταραγμένο χρονικό διάστημα. Άλλωστε, εκείνη η διαμάχη οδήγησε την ομάδα ποδοσφαίρου στο “Σπύρος Λούης”.

Ωστόσο, αν για κάποιο λόγο κλείσει το ΟΑΚΑ, τότε ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός αδυνατεί να φιλοξενηθεί στο… πατρικό του, με τη σημερινή μορφή του. Ο χλοοτάπητας και οι υποδομές του “Απόστολος Νικολαΐδης” βρίσκονται μεν σε καλή κατάσταση, αλλά θα χρειαστούν χρήματα για βελτιωτικές εργασίες και η ΠΑΕ δεν τα διαθέτει.

Οπότε, στο σενάριο της μετακόμισης για ένα ή δύο παιχνίδια, η ΠΑΕ θα στραφεί στη λύση του “Γιώργος Καμάρας” της Ριζούπολης. Το γήπεδο χρησιμοποιείται και δεν έχει ανάγκη επιδιορθώσεων, ο Παναθηναϊκός έχει καλή σχέση με τον Απόλλωνα και έχει πραγματοποιηθεί προεργασία.

Προς το παρόν, όλα έχουν τεθεί υπό συζήτηση, αφού για να κλείσει το “Σπύρος Λούης” για αποκατάσταση του χλοοτάπητα, πρέπει να συμφωνήσουν ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και η ΕΠΟ, που έχει λόγο εξαιτίας της Εθνικής Ελλάδας.

πηγή: Sport24 

Κάντε ένα “Like” στην σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here