Είναι ντροπή να μην έχουν πουληθεί ούτε 1000 διαρκείας

0

Η εικόνα της πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ δεν έχει καμία σχέση με το μέγεθος και την ιστορία της ομάδας, με τους φιλάθλους της να καλούνται να αγκαλιάσουν το μπάσκετ.

22 ημέρες έχουν περάσει από την έναρξη της πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας της Ένωσης για τη νέα σεζόν και μέχρι στιγμής έχουν πουληθεί 882 εισιτήρια.

Ο αριθμός αυτός δεν αντιπροσωπεύει σε καμία περίπτωση το μέγεθος, αλλά και την ιστορία της ομάδας, με τους φιλάθλους να δείχνουν για ακόμα μια σεζόν ότι δεν… εμπιστεύονται και δεν στηριζουν την προσπάθεια που γίνεται.

Παρά το γεγονός ότι η περσινή σεζόν μπορεί να θεωρηθεί αποτυχημένη (αν δηλαδή μπορεί κάποιος να την θεωρήσει αποτυχημένη παρά την κατάκτηση του Διηπειρωτικού), με τον Μάκη Αγγελόπουλο στο τιμόνι της, η ΑΕΚ δείχνει τεράστια βήματα προόδου.

Μπορεί από την περσινή σεζόν να υπήρξαν… παρατράγουδα, καθώς αρκετοί παίκτες δηλώνουν ότι ακόμα είναι απλήρωτοι, όμως για ακόμα μια χρονιά οι μεταγραφές που έγιναν ήταν πολύ καλές.

Βέβαια, ακόμα και τίποτα από αυτά να μην συνέβαινε, δεν είναι λογικό οι φίλαθλοι του Δικεφάλου να μην βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Το μέγεθος και η ιστορία της ΑΕΚ δεν χωράνε μέσα στα 882 εισιτήρια, όπως επίσης δεν χωρούν και μέσα στα άδεια γήπεδα.

Κάντε ένα “Like” στην σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here