Δυσκολεύει η υπόθεση μεταγραφή

0

Ο Ίλια Ίβιτς σκανάρει την ελεύθερη αγορά, ώστε να βρει το ιδανικό αμυντικό χαφ για τον Νίκο Κωστένογλου, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα κάνει σίγουρα μεταγραφή.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου αναλύει όλες τις περιπτώσεις των παικτών που έχουν τα προσόντα που θέλει ο Έλληνας τεχνικός, ώστε να καταλήξει στο εάν κάποιος από αυτούς μπορεί όντως να βοηθήσει την ομάδα.

Μέχρι στιγμής στη λίστα της ΑΕΚ υπάρχουν κάποια αξιόλογα ονόματα ποδοσφαιριστών, όμως η απόφαση που έχει παρθεί είναι να γίνει μεταγραφή, μόνο εάν ο παίκτης που θα βρεθεί θα είναι ικανός να βοηθήσει την Ένωση.

Μάλιστα, αυτό που αναζητά ο Ίβιτς δεν είναι απλά ένας ψηλός κόφτης, αλλά ένας αμυντικός μέσος που θα μπορεί να αγωνιστεί και ως στόπερ, ώστε ουσιαστικά η μεταγραφή που θα γίνει να είναι δύο σε ένα.

Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ θα τσεκάρει την ελεύθερη αγορά μέχρι την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνει απαραίτητα κάποια προσθήκη. 

Για το λόγο αυτόν ο Ίλια Ίβιτς δουλεύει από τώρα και για την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, ώστε να έχει τότε έτοιμες τις καλύτερες λύσεις για την ΑΕΚ.

Κάντε ένα “Like” στην σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here