Κ.Μαρινάκης: Κάνουμε το 1ο μεγάλο βήμα για την ανάπτυξη του futsal

0
skyline

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ έγινε το μεσημέρι η συνέντευξη τύπου των εκπροσώπων των τεσσάρων ομάδων που θα αγωνιστούν από τις 28/8 ως τις 31/8 στο «ΔΑΙΣ» στα πλαίσια του προκριματικού γύρου του Uefa Futsal Champions League.

Πρώτος από όλους μίλησε ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ελλάδας, Κωνσταντίνος Μαρινάκης, ο οποίος αφού πρώτα καλωσόρισε τους Ελβετούς, τους Ρουμάνους και τους Ιρλανδους στη χώρα μας, έκανε λόγο για το βάρος που δίνει η ΑΕΚ στην ανάπτυξη του αθλήματος, υπό την αιγίδα της ΠΑΕ, ελπίζοντας πως το τουρνουά που ανέλαβε να διοργανώσει να είναι το πρώτο μεγάλο βήμα για το μέλλον….

Αναλυτικά τα όσα είπε ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων»

«Eυχαριστούμε και σας καλωσορίσουμε στη συνέντευξη τύπου και να συγχαρώ τους εκπροσώπους των ομάδων από τη Ρουμανία, την Ελβετία και τη Ρουμανία.

Είναι πολύ σημαντικό που η Ελλάδα διοργανώνει για πρώτη φορά μια τέτοια διοργάνωση, είναι καλό για τη χώρα μας και για το άθλημα, αλλά και για την ΑΕΚ που συμμετέχει σαν πρωταθλήτρια.

Θέλω να πιστεύω πως θα είναι ένα αξιοπρεπές τουρνουά, το οποίο θα ευχαριστηθούμε όλοι στο τέλος και για αυτό έχουμε προσπαθήσει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Η Ελλάδα, μέσω του τμήματος φούτσαλ της ΑΕΚ που είναι υπό την αιγίδα της ΠΑΕ έχει κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα για την προώθηση του αθλήματος και είμαι αισιόδοξος για τα επόμενα χρόνια και η αφετηρία είναι αυτό το τουρνουά που γίνεται εδώ πέρα.

Θέλω να ευχηθώ να έχουμε ένα καλό τουρνουά, να είναι όλοι οι παίχτες υγιείς και να κερδίσει ο καλύτερος… κι αν αυτός φοράει κιτρινόμαυρα ακόμα καλύτερα«