Η νέα επίσημη ιστοσελίδα της Superleague!

0

Η Superleague αναβάθμισε την επίσημη ιστοσελίδα της.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Σας καλωσορίζουμε στη νέα ιστοσελίδα της SuperLeaguewww.slgr.gr!

Η νέα ιστοσελίδα της SuperLeaguewww.slgr.gr είναι ριζικά ανασχεδιασμένη και έχει ως στόχο την πληρέστερη ενημέρωση των φιλάθλων, των εκπροσώπων ΜΜΕ και όλων όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο και ενδιαφέρονται για το Πρωτάθλημα SuperLeague.

Η νέα ιστοσελίδα της SuperLeaguewww.slgr.gr έχει σύγχρονη σχεδίαση, η οποία εστιάζει στη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών και τους διευκολύνει να εντοπίσουν ό,τι αναζητούν, είτε από κινητό, είτε από desktop υπολογιστή.

Στατιστικά στοιχεία από τους αγώνες του Πρωταθλήματος SuperLeague των περασμένων αγωνιστικών περιόδων, ζωντανή στατιστική κάλυψη όλων των αγώνων, τα προφίλ των ποδοσφαιριστών, διαγωνισμοί, η σύνδεση με το FantasySuperLeague, είναι κάποια από τα στοιχεία που συνθέτουν τη νέα ιστοσελίδα της SuperLeaguewww.slgr.gr.

Τα Πρωταθλήματα Yποδομών, Κ15, Κ17 και Κ19, τα οποία αποτελούν τα «φυτώρια» για την ανάδειξη των ταλέντων που θα κληθούν να στελεχώσουν τις επαγγελματικές ομάδες της SuperLeague, συνθέτουν ξεχωριστή ενότητα στην επίσημη ιστοσελίδα της SuperLeaguewww.slgr.gr.

H ιστοσελίδα της SuperLeaguewww.slgr.gr ενσωματώνει τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες που προσφέρει το MicrosoftAzurecloud, ώστε να είναι δυνατή η εξυπηρέτηση χιλιάδων ταυτόχρονων χρηστών με ταχύτητα και ασφάλεια.

Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιήθηκαν είναι το AzureFrontDoor, καθιστώντας την ιστοσελίδα της SuperLeaguewww.slgr.gr εξίσου γρήγορη από οποιαδήποτε τοποθεσία στον κόσμο με χρόνο απόκρισης κάτω από μισό δευτερόλεπτο, το AzureSearch που προσφέρει γρήγορη και έξυπνη αναζήτηση κειμένου σε χιλιάδες άρθρα και το AzureStorage για αποθήκευση αρχείων και εικόνων.

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της επίσημης ιστοσελίδας της SuperLeaguewww.slgr.gr πραγματοποιήθηκε από τη βραβευμένη εταιρεία Pobuca.

Σύντομα θα τεθεί σε λειτουργία και το επίσημο MobileApplication της SuperLeague.

Σας προσκαλούμε να πλοηγηθείτε στις ενότητες και να ανακαλύψετε τη νέα ιστοσελίδα της SuperLeaguewww.slgr.gr!

Κάντε ένα “Like” στην σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube