Σβάρνας: “Έρχονται απαιτητικά ματς”

0
skyline

Ο Στράτος Σβάρνας εξήγησε την κακή εικόνα της ΑΕΚ στον επαναληπτικό με την Κραϊόβα, εκτιμώντας πως ίσως είναι καλύτερο που έγιναν τόσα λάθη στο συγκεκριμένο ματς, χωρίς να υπάρξει «ζημιά», ώστε να είναι έτοιμη η ομάδα κόντρα στην Τράμπζονσπορ.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για το ματς: «Ξέραμε, ότι θα ήταν δύσκολο. Ξέραμε, ότι δεν έπρεπε να μείνουμε στο 0-2 του πρώτου ματς, αλλά μάλλον το είχαμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας και μας επηράσε. Προηγηθήκαμε μεν, αλλά δεν παίξαμε το παιχνίδι που θέλαμε. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε ένα άλλο στυλ με μεγάλες μπαλιές, που δε γνωρίζουμε, κάνοντας πολλά λάθη. Θα κοιτάξουμε τα λάθη αυτά ατομικά και μετά ως ομάδα, για να πάμε στον επόμενο αντίπαλο».

Για την εξήγηση της μεταβολής εικόνας: «Και με το γκολ που βάλαμε και με τα εκτός που είχαμε, ησυχάσαμε, καθίσαμε πίσω και τους δώσαμε την μπάλα. Για αυτό λέω πως με τα ατομικά μας λάθη ήρθε αυτή εικόνα και πρέπει να το βελτιώσουμε, γιατί έρχεται απαιτητικό ματς».

Για τις αιχμές Καρντόσο για την απόδοση των παικτών και την ομαδικότητα: «Είμαστε μια καινούργια ομάδα, θέλει πολλή δουλειά να φτιάξεις το καλό κλίμα, που βέβαια είχε η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια. Με αυτό έρχονται επιτυχίες και όλα ξεκινούν από εκεί. Στους πρώτους μήνες είναι, που ο ένας βρίσκει τον άλλο στην χημεία».

Για την εμφάνιση της Κραϊόβα: «Λογικό ήταν, γιατί δεν είχαν να χάσουν τίποτα. Αντίθετα, το άγχος ήταν στη δική μας πλευρά, ενώ μετά χάσαμε την μπάλα και την ηρεμία μας, με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να την πάρει και να γίνει απειλητικός».

Για την επικοινωνία των παικτών: «Είμαστε μια νέα ομάδα και τώρα βρισκόμαστε. Υπάρχουν προβλήματα που προκύπτουν από ατομικά λάθη, πρέπει καθένας να μιλά και να βοηθά το συμπαίκτη του. Καλό είναι ίσως που έγιναν όλα αυτά τώρα, αρκεί να μην τα ξανακάνουμε».