Ετοιμάζει αλλαγές ο Καρντόσο!

0
skyline

Ο Μιγκέλ Καρντόσο είδε την ομάδα του να νικάει στην Ρουμανία, όμως έχει σκοπό να κάνει αλλαγές στη βασική εντεκάδα στη ρεβάνς της 15ης Αυγούστου.

Η πρώτη αλλαγή έχει να κάνει με τραυματία, καθώς τη θέση του Βίκτωρα Κλωναρίδη αναμένεται ότι θα πάρει ο Λιβάγια. Βέβαια, ο Κροάτης επιθετικός πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στον πρώτο αγώνα, κάτι που σημαίνει ότι με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο θα βρισκόταν η λύση ώστε να φορέσει φανέλα βασικού στη ρεβάνς.

Παράλληλα βέβαια, ο Πορτογάλος τεχνικός ψάχνει να βρει τον τρόπο ώστε στην εντεκάδα να χωρέσει και ο Ολιβέιρα, κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό εκτός να μείνει ο Βέρντε.

Όμως, αυτή δεν θα είναι η μοναδική αλλαγή που σκέφτεται να κάνει ο Καρντόσο, καθώς μεγάλη μάχη για μια θέση στη μεσαία γραμμή δίνουν οι Σιμόες και Κρίστισιτς, με τον δεύτερο να έχει ξεπεράσει απόλυτα τον τραυματισμό του.

Σχετικά με την άμυνα, παρά το γεγονός ότι ο Σβάρνας ήταν πολύ καλός στον αγώνα της Ρουμανίας αναμένεται ότι θα δώσει τη θέση του στον Οικονόμου, που έχει αποθεραπευτεί πλήρως και έχει ανεβάσει το ρυθμό του.

Τέλος, ερωτηματικό υπάρχει και στα μπακ, καθώς ο Χουλτ προπονήθηκε χθες σε κανονικούς ρυθμούς και δεν είναι βέβαιο εάν θα πάρει φανέλα βασικού.