Δεν θέλει να υπογράψει από τώρα για τον Ιανουάριο ο Γκάμπριελσεν

0

Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας, ο Γκάμπριελσεν συμφώνησε στο οικονομικό κομμάτι με την ΑΕΚ, όμως δεν θέλει να υπογράψει από τώρα ώστε να φορέσει τα Κιτρινόμαυρα τον Γενάρη ως ελεύθερος.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.aek365.gr:

  Η ιδέα να κλείσει η ΑΕΚ τον Αμπντουλαγιέ Μπα για τώρα και τον Ρούμπεν Γκάμπριελσεν ως ελεύθερο για τον Γενάρη έπαιξε δυνατά. Μάλιστα, υπήρχαν παράλληλες συζητήσεις και πρόσφορο έδαφος. Μια τελευταία εξέλιξη, όμως, με τον Νορβηγό κεντρικό αμυντικό και αρχηγό της Μόλντε, έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην υπόθεση σέντερ μπακ που απασχολεί την Ένωση. Ποια είναι αυτή η εξέλιξη; Παρότι ο παίκτης που έχει έρθει πολύ κοντά στο οικονομικό με την ΑΕΚ δέχτηκε μεγάλη πίεση από την Ενωση δεν δέχεται να υπογράψει ως ελεύθερος από τώρα για τον Ιανουάριο και θέλει η μετακίνηση του στην ΑΕΚ να γίνει μέχρι 31 Αυγούστου έτσι ώστε να βάλει στα ταμεία της και η Μόλντε ένα ποσό που ενδεχομένως να της είναι χρήσιμο για να βρει τον αντικαταστάτη του.

Ο Γκάμπριελσεν έχει χτίσει μια εξαιρετική σχέση με τη διοίκηση της νορβηγικής ομάδας και παρά την πίεση της ΑΕΚ για άμεση υπογραφή, δεν θέλει να έρθει σε καμία περίπτωση σε… κόντρα μαζί της, όντας και αρχηγός και επιθυμία του είναι να βγει κερδισμένη και η Μόλντε από ένα τέτοιο πιθανό deal. Το ίδιο ισχύει και για τον μάνατζερ του παίκτη που έχει πολλούς πελάτες στη Νορβηγική ομάδα. Τώρα, η παραπάνω εξέλιξη όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό έρχεται να επηρεάσει και την υπόθεση Αμπντουλαγιέ Μπα, αφού προφανώς η ΑΕΚ δεν μπορεί να αποκτήσει (και δεν χρειάζεται) από τώρα και τους δύο. Προοπτική απόκτησης και των δύο υπήρχε μόνο αν ο Νορβηγός δεχόταν να υπογράψει τώρα ως ελεύθερος και να έρθει τον Ιανουάριο. Επομένως, το πλάνο που ήθελε Μπα τώρα και Γκάμπριελσεν από Ιανουάριο, φαίνεται να χάνει έδαφος και μένει να δούμε την κατάληξη που θα έχει αυτή η διπλή μεταγραφική υπόθεση που τρέχει παράλληλα η ΑΕΚ. Με την περίπτωση του Μπα να έχει συγκεκριμένα πλεονεκτήματα, με δεδομένο πως δεν υπολογίζεται από την Ράγιο Βαγιεκάνο μετά τον υποβιβασμό και οι Ισπανοί ψάχνουν τρόπο να απαλλαγούν από το συμβόλαιο του, αλλά και αυτή του Γκάμπριελσεν να έχει τις δικές της πιθανότητες να γίνει από τώρα. Αρκεί, να βρεθεί η χρυσή τομή με την Μόλντε για να βάλει στα ταμεία της ένα ποσό πουλώντας τον αρχηγό της, όπως ζήτησε ο ίδιος όμως η ΑΕΚ δεν έχει σκοπό να ξοδέψει πολλά χρήματα για έναν παίκτη που σε τέσσερις μήνες μένει ελεύθερος.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο κεντρικοί αμυντικοί που συζητά η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στο οικονομικό με την ΑΕΚ για υπογραφή τριετούς συμβολαίου. Απομένει να γίνει η τελική επιλογή και από εκεί και πέρα η ΑΕΚ να έρθει σε οριστική συμφωνία με την ομάδα του εκλεκτού.

Κάντε ένα “Like” στην σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here