Στοίχημα: Η κολώνα και οι ψηλές αποδόσεις στα γκολ

0
skyline

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Τέλος, το διήμερο του Τσάμπιονς Λιγκ, τα προκριματικά του οποίου δίνουν τη θέση τους στο Γιουρόπα Λιγκ με πάμπολλες αναμετρήσεις, ελληνικό ενδιαφέρον, για την ακρίβεια τριπλό και αποδόσεις που αξίζουν την προτίμησή μας. Δυνατά ματς που σε προκαλούν να τα επιλέξεις, πολλές παγίδες αλλά εμείς είμαστε εδώ για να τις αποφύγουμε. Τρεις επιλογές για σήμερα, όλες από το Europa league και για να δούμε τι έχουμε επιλέξει:

Ριέκα-Αμπερντίν (21:00):

Πρώτη επιλογή το ματς τη κροατικής Ριέκα που ρίχνεται στη μάχη για πρώτη φορά φέτος με την Αμπερντίν που έχει ήδη παίξει έναν γύρο. Η Αμπερντίν είναι μια καλή και σκληρή ομάδα. Στα 5 τελευταία παιχνίδια της σκόραρε σε όλα και μάλιστα 8 γκολ σύνολο. Δέχθηκε βέβαια αλλά δεν της στοίχησε. Με σκορ 2-1 μέσα έξω κέρδισε το Ροβανιέμι και το απέκλεισε εύκολα, πιο εύκολα από όσο μαρτυρά το τελικό σκορ. Το πρωτάθλημά της  ξεκίνησε, κέρδισε στην πρεμιέρα την Χαρτς με 2-0 και έτσι έχουμε εικόνα από επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει ως τώρα. Η Ριέκα από την άλλη μεριά έχει ήδη δώσει 3 επίσημα παιχνίδια, έχει κάνει με άνεση το 3/3 και συνεχίζει. Εντυπωσιακό ότι στα 2 εντός έδρας επίσημα παιχνίδια της έχει δεχτεί γκολ. Ματς με δυσκολίες, δύο έμπειρες ομάδες να συγκρούονται με την Αμπερντίν να τα έχει τέτοια ματς. Μπορεί να σκοράρει ένα γκολ, έστω μισό και να μας πληρώσει. Πάμε με αυτό. Over 0.5 Αμπερντίν στο 1.73 (στοιχημαν).

Μίντιλαντ-Ρέιντζερς (21:00):

Δεύτερο παιχνίδι μας το ματς από την Δανία με την τέως πρωταθλήτρια Μίντιλαντ να συγκρούεται με την Ρέιντζερς των χιλίων προβλημάτων του παρελθόντων, των 40 κυμάτων και μια Ρέιντζερς που επιστρέφει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια έπειτα από χρόνια. Η σκωτσέζικη ομάδα έχει ένα πολύ καλό και κατά κύριο λόγο επιθετικό σύνολο που σκόρπισε την Σεντ Τζόσεφς και κέρδισε με άνεση την Νιέντερκορν και προκρίθηκε δίχως ήττα και δίχως να δεχτεί γκολ! Φυσικά, δεν έπαιξε με καμία ομάδα με δυναμική και εμπειρία για να τη δυσκολέψει. Στην πρεμιέρα κέρδισε με 1-2 την Κιλμάρνοκ εκτός, ομάδα που την υποχρέωσε στις 19/05 στην τελευταία της ήττα! Το ρόστερ της συμπαθητικό και  με ομοιογένεια. Από την άλλη μεριά έχουμε την Μίντιλαντ. Η πάλαι ποτέ πρωταθλήτρια Δανίας έχει καταφέρει να διατηρήσει την ίδια σχεδόν ομάδα με πέρσι, παίζει συμπαθητικά έως καλά. Το πιο σημαντικό για αυτήν είναι ότι έχει βάλει ουσία στα παιχνίδια της και παίρνει αποτελέσματα. Σκοράρει με ευκολία, κρατά το μηδέν, αλλά με ομάδες όπως η Ρέιντζερς δύσκολα θα κρατηθεί.  Άλλωστε εντός δέχεται γκολ αλλά και βάζει. Πάμε με το gg στο 1.94 (Bet365) σε μια δελεαστική απόδοση.

Παρτιζάν-Μαλάτιασπορ (22:00):

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την Παρτιζάν που υποδέχεται την Μαλάτιασπορ. Είναι πια κοινό μυστικό ότι οι Τούρκοι δεν πάνε καλά στα προκριματικά τους. Αυτό ελπίζουμε να φανεί και σήμερα. Η Παρτιζάν έχει ήδη δώσει 3 επίσημα ματς πρωταθλήματος και 2 για τα προκριματικά, κερδίζοντας την Κόναζ Νόμαντς μέσα έξω με άνεση. Πολύ δυνατή, πιο βελτιωμένη από πέρσι. Δυνατή επίθεση, άμυνα γρανίτης. Η Μαλάτιασπορ έχει κακή ομάδα, κακή άμυνα και δυσκολεύεται πολύ στο γκολ. Σε έδρες όπως αυτές ειδικά, θα υποκύψει. Πάμε με τον άσο στο 1.93 (Stoiximan). Καλή τύχη!!