Σουβαλιώτη στο inAEK.com: “Δύο γεμάτα και όμορφα χρόνια στην ΑΕΚ”

0

Η 20χρονη αθλήτρια του τμήματος βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ, Μελίνα Σουβαλιώτη, μίλησε στο inAEK.com, μετά την ανακοίνωση του δανεισμού της με υποσχετική στην Αγία Παρασκευή για τον επόμενο χρόνο.

Διαβάστε αναλυτικά:

Φεύγεις με υποσχετική επιστροφής για ένα χρόνο στην Αγια Παρασκευή. Ποιος ο στόχος σου για τη νεα χρονιά;

Στόχος μου για την νέα χρονιά είναι να βοηθήσω την ομάδα της Αγίας Παρασκευής να πετύχει τους στόχους της καθώς και εγώ η ίδια να δουλέψω όσο περισσότερο μπορώ και να βελτιωθώ.

Πέρασες 2 χρόνια στην ΑΕΚ. Υπήρξαν σίγουρα καλές και κακές στιγμές. Τι θα κρατήσεις;

Φαίνεται σαν χθες που ξεκίνησα το ταξίδι μου στην ΑΕΚ. Ήταν δύο χρόνια γεμάτα όμορφες εμπειρίες που σίγουρα δεν θα ξεχάσω ποτέ. Γνώρισα πολλά νέα άτομα και καταστάσεις τα οποία θα κρατήσω για πάντα μέσα μου μαθαίνοντας από αυτά.

Ποια ήταν η καλύτερη στιγμή για σένα στην ΑΕΚ;

Είναι δύσκολο να ξεχωρίσω ποια ήταν η καλύτερη στιγμή μου στην ομαδα καθώς υπήρξαν πολλές ξεχωριστές και συγκινητικές στιγμές. Θα μπορούσα να πω ότι καθεμια από την πρώτη στιγμή που υπέγραψα μέχρι την πιο πρόσφατη φορά που βρέθηκα στο γήπεδο ήταν ιδιαίτερη και θα μείνει αξέχαστη. Στο τέλος μένουν οι όμορφες αναμνήσεις της ομάδας μου αυτών των 2 χρόνων. Θα ήθελα επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση, τον πρόεδρο και τον έφορο που ήταν πάντα πλάι μου. Εις το επανιδείν ομάδα της καρδιάς μου.

Επιμέλεια: Φρίξος Νικολουλόπουλος

Κάντε ένα “Like” στην σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube