Θα ενισχυθεί κι άλλο η ΑΕΚ;-Η τοποθέτηση του Καρντόσο!

0

Βόμβα! Ήρθε νέα στοιχηματική στην Ελλάδα!

skyline

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνει η ΑΕΚ κι άλλη μεταγραφή στο μέλλον σε οποιαδήποτε θέση, εφόσον βρεθεί κάτι καλό που να την συμφέρει, άφησε ο Μιγκέλ Καρντόσο. Μιλώντας στη μεικτή ζώνη του ΟΑΚΑ, μετά το φιλικό με τον Βόλο είπε αναλυτικά:

Τα συμπεράσματά του για το παιχνίδι;

«Πρώτα απ’ όλα κάποια χρονικά διαστήματα παίξαμε ένα ενδιαφέρον ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο που θέλουμε να αναπτύξουμε. Η προσπάθειά μας αυτή τη στιγμή είναι το παιχνίδι μας να έχει μια κανονικότητα. Δηλαδή να κάνουμε το παιχνίδι που θέλουμε, τις στιγμές που θέλουμε. Είναι μια διαδικασία εκμάθησης των ποδοσφαιριστών, έτσι ώστε να προσαρμοστούν στο ποδόσφαιρο που θέλουμε να κάνουμε. Μερικές φορές βγαίνουν τα πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Μετά το πρώτο 20λεπτο είδα την ομάδα που βιαζόταν να επιταχύνει. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε το ρυθμό και τον έλεγχο. Βιαζόμασταν να βγούμε γνωστά και κάναμε κάποια λάθη. Δεν μου άρεσε αυτό το διάστημα. Πρέπει να χρησιμοποιούμε την εξυπνάδα μας. Να φερόμαστε έξυπνα στον αγωνιστικό χώρο και το δεύτερο 20λεπτο του πρώτου ημιχρόνου ήταν κάτι που δεν είδα. Μιλήσαμε το ημίχρονο. Οι παίκτες μπήκαν και είχαν καλό ρυθμό. Κράτησαν μπάλα και είχαν κίνηση, για να εκμεταλλευτούμε τον χώρο που είχαμε. Διατηρήσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού μέχρι τα τελευταία λεπτά, αν εξαιρέσουμε το τελευταίο 20λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, όπου έγιναν κάποιες αλλαγές, έπαιξαν παίκτες σε θέσεις που δεν ήταν συνηθισμένοι, αλλά είχαμε τον έλεγχο».

Για τον Λόπες ως στόπερ και τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Αν χρειάζεται μεταγραφή η ΑΕΚ εκεί;

«Αυτή τη στιγμή αξιολογούμε όλους τους ποδοσφαιριστές μέχρι την τελευταία στιγμή. Πρόθεσή μου δεν είναι να χρησιμοποιήσω στόπερ τον Λόπες. Οσον αφορά τα αμυντικά μας χαφ δεν έχουν το προφίλ να παίξουν αυτή τη θέση (σ.σ. στόπερ). Ρώτησα τον Λόπες αν μπορεί να παίξει εκεί και έπαιξε και καλά».

Αν θέλει παίκτη στο κέντρο της άμυνας;

«Νομίζω όλες οι ομάδες είναι ανοιχτές στην αγορά ώστε αν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό και μας ενδιαφέρει και μας συμφέρει πραγματικά θα κινηθούμε. Δεν αναφέρομαι μόνο για τη συγκεκριμένη τη θέση (σ.σ. στόπερ). Αναφέρομαι σε όλες τις θέσεις: αν βρεθεί κάποια ευκαιρία θα μπορούσαμε να την εκμεταλλευτούμε. Αυτή τη στιγμή ίσως έχουμε ένα θέμα στη συγκεκριμένη θέση (σ.σ. κέντρο άμυνας), αλλά ίσως σε μία εβδομάδα να μην υπάρχει κανένα. Αυτό που κάνουμε είναι να έχουμε μία κοινή σκέψη εγώ, με τον τεχνικό διευθυντή και τον πρόεδρο».