Δημάτος για Ολιβέιρα: “Και ο Φερνάντο Σάντος… το ίδιο έπαθε!”

0

Το συγκλονιστικό κείμενο του Ανδρέα Δημάτου στο Facebook, λίγες ώρες μετά την άφιξη και την ανακοίνωση του Νέλσον Ολιβέιρα.

“Πρώτα απογοητεύεσαι και σε παίρνει για λίγο από κάτω…
Μετά προσπαθείς να σηκωθείς…
Αγνοείς την ειρωνία, την ισοπέδωση, την αλαζονεία και τις εξυπνάδες των άλλων…
Καταλαβαίνεις ότι παρακολουθούν τις κινήσεις σου, ασχολούνται μαζί σου και καραδοκούν, άρα πρέπει να είσαι συνέχεια προσεκτικός!
Μετά διορθώνεις σαν ομάδα τα λάθη σου, βάζεις τους στόχους σου, δουλεύεις μεθοδικά και προσπαθείς με τον δικό σου τρόπο να τους πετύχεις, κόντρα στις προβλέψεις και στην αμφισβήτηση!
Καταλαβαίνεις απλά ότι αυτή η ΑΕΚ με τον άνθρωπο που έχει την ευτυχία να βρίσκεται στο τιμόνι της είναι ικανή για τα πάντα, χωρίς τον παραμικρό περιορισμό, χωρίς προκαθορισμένα όρια αλλά και χωρίς να παρεκκλίνει από τις γραμμές, το πλάνο, τη λογική και την ξεκάθαρη φιλοσοφία που έχει χαράξει. Έστω και αν είναι δύσκολο να γίνει αντιληπτή… Στα δύσκολα είναι τα ωραία! Όσο βεβαίως μπορείς να τα αντέξεις…
Και μετά; Απλά συνεχίζεις και προσπαθείς και κρατάς χαμηλά το κεφάλι γιατί καταλαβαίνεις ότι δεν έχεις κάνει τίποτα απολύτως, ότι πάντα θα είσαι στην αρχή και ότι οι απαιτήσεις ολοένα και θα αυξάνονται! Η όποια ικανοποίηση θα είναι πάντα πρόσκαιρη και θα κρατάει για λίγο…

Ήταν ένα δύσκολο διήμερο κοντά σε μια πολύ σημαντική ποδοσφαιρική προσωπικότητα που -ανεξαρτήτως του τι έχει πετύχει στην καριέρα του ή πόσα περισσότερα ο ίδιος πιστεύει ότι θα μπορούσε να πετύχει ασκώντας σκληρά την αυτοκριτική του- βάζει ως πήχη το ποδόσφαιρο όπως το έζησε στην Αγγλία σε όλα του τα επίπεδα. Και αυτό ήταν απόλυτα λογικό να κάνει ακόμα πιο δύσκολη την επιλογή του.
Τα δεδομένα της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου τα είχε εξονυχιστικά ή καλύτερα βασανιστικά μελετήσει. Αποφάσισε με απόλυτη συναίσθηση και του που ήρθε και του τι θέλει.
Κάποια ιστορικά δεδομένα προσπαθήσαμε να του τα αναλύσουμε. Από το ξεκίνημα και την Πόλη μέχρι τις μέρες μας. Την διαφορετικότητα αυτής της ομάδας είχε μετέπειτα κάποιες ώρες για να την διαπιστώσει.
Καλωσόρισες Νέλσον Ολιβέιρα.
Εμείς γνωριζουμε γιατί η ΑΕΚ το πάλεψε τόσο πολύ για να σε ντύσει στα κιτρινόμαυρα.
Εσύ θα έχεις το χρόνο να διαπιστώσεις το ορθό της επιλογής σου και ότι δύσκολα θα ξεκολλήσεις από εδώ… Και ο Φερνάντο Σάντος, που τόσο πολύ εκτιμάς και λογικά θα ξανασυναντήσεις σύντομα, το ίδιο έπαθε…”

Κάντε ένα “Like” στην σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here