Καρντόσο: Είχαμε πολύ καλό passinggame και σωστές κινήσεις

Ικανοποιημένος από τα πρώτα 20λεπτα των ημιχρόνων έμεινε ο προπονητής, ο οποίος συνέστησε υπομονή Βέρντε και Ολιβέιρα.

0
skyline

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο φιλικό με το Βόλο στα πρώτα 20λεπτα κάθε ημιχρόνου έμεινε ο Μιγκέλ Καρντόσο. Ο προπονητής μίλησε στο κανάλι της  ΝΟVA μετά το παιχνίδι και αναφέρθηκε στην ετοιμότητα των Βέρντε, Ολιβέιρα, ζητώντας υπομονή.

Αναλυτικά είπε:

ικόνα της ομάδας στο φιλικό;

«Τα πρώτα 20 λεπτά η ομάδα μπήκε ακριβώς όπως θέλαμε. Είχαμε σωστή κίνηση, δυναμικές κινήσεις και πολύ καλό passinggame. Δεν καταλαβαίναμε όμως ότι κάποιες στιγμές πρέπει να χαλαρώνουμε και να κυκλοφορούμε τη μπάλα. Πάντα ψάχναμε το γκολ. Λέω στους παίκτες μου ότι το ποδόσφαιρο είναι σαν τη μουσική: θέλει ρυθμό. Το τελευταίο 20λεπτο του πρώτου ημιχρόνου είδα μεγάλες μπαλιές, μπαλιές σε κενούς χώρους. Δεν είναι αυτό το ποδόσφαιρό μας και δεν είμαι ικανοποιημένος. Στο ημίχρονο κάναμε κάποιες διορθώσεις. Να δείξουμε τι είμαστε και ποιοι είμαστε. Και στα πρώτα πάλι 20 λεπτά κάναμε πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Το τελευταίο 20-25λεπτο χρειάστηκε να κάνουμε κάποιες αλλαγές, σε θέσεις που δεν παίζουν οι παίκτες».

Το φιλικό με τη Λαμία την Τετάρτη;

«Θα δούμε ποιοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι. Προσπαθούμε να κάνουμε συνεχώς ένα έξτρα βήμα και να ανεβάζουμε επίπεδο. Δυστυχώς σήμερα ήθελα να πειραματιστούμε για ένα 45λεπτο. Αλλά με τους παίκτες που είχαμε δεν γινόταν να συμβεί. Από σήμερα προσπαθήσαμε να παίξουμε με δυο προωθημένους. Άλλες φορές ίσως παίξουμε με 3 αμυντικά χαφ. Θα εξαρτηθεί στην πορεία. Είναι σημαντικό ότι η διοίκηση έχει καταφέρει να ενισχύσει την ομάδα και να κάνει αυτά που χρειαζόμαστε».  

Πότε θα είναι έτοιμοι Ολιβέιρα και Βέρντε;

«Δεν θα είναι πολύ σύντομα. Ο Βέρντε κάνει δυο ημέρες προπόνηση. Δείχνει ότι θέλει να μπει, αλλά πρέπει να περάσει ένα διάστημα, για να αφομοιώσει κάποια τακτικά θέματα. Δείχνει όμως πολύ καλά σημάδια. Για τον Ολιβέιρα, είχε έναν τραυματισμό στο τέλος της προηγούμενης σεζόν. Ίσως χρειαστεί λίγο περισσότερο χρόνο. Είναι δυνατός όμως. Πιθανό να κάνουμε λίγο υπομονή παραπάνω για να τον δούμε».