Συμπεράσματα πρώτου φιλικού

Γράφει ο Βασίλης Χρίστογλου

0
  • Λίγα πράγματα από το πρώτο φιλικό της ομάδας. Η μπάλα κάτω. Πολύ κυκλοφορία της μπάλας, ελάχιστες φορές η μπάλα πάνω από τους κεντρικούς αμυντικούς, όπου ο Βράνιες έχει λάβει το ρόλο αυτό όπως παρατήρησα. Ο Βόσνιος κούμπωσε πολύ καλά με τον Οικονόμου όπου έκανε πολύ καλή εμφάνιση.
  • Στο κέντρο παρατήρησα δύο σχήματα με Κρίστισιτς-Γαλανόπουλο και Σιμάο-Σιμόες. Αυτό αυτόματα σταματά κάθε συζήτηση δύο χαφ οχταριών στο κέντρο. Ο Γαλανόπουλος και ο Σιμόες θα πάρουν τους ρόλους του κόφτη όταν ολόκληρη η ομάδα θα βρίσκεται μπροστά. Μου άρεσε πάρα πολύ ο Σαμπανάτζοβιτς. Ο νεαρός χαφ έχει πολύ καλές κινήσεις,πάσες ενώ ακούω πως σε κάθε προπόνηση βάζει και ένα γκολ. Το σίγουρο είναι πως ο Μιγκέλ Καρντόσο είναι πολύ ικανοποιημένος τόσο με τον Βόσνιο, όπως και με τον Μπότο. Είναι πολύ θετικό το γεγονός πως το τεχνικό επιτελείο ασχολείται με τους μικρούς.
  • Πάμε και στις μεταγραφές. Καταρχάς θέλει υπομονή. Είδα πολλά σχόλια για τον Παουλίνιο αρνητικά. Να θυμίσω φυσικά πως τα ίδια λεγόντουσαν για τον Λόπεζ δύο χρόνια πριν. Τα αποτελέσματα τα ξέρουμε. Ο Σιμάο επίσης ήταν λίγο εκτός ρυθμού αλλά θα βρει και αυτός τα πατήματα του. Αυτοί που μου άρεσαν πολύ χθες ήταν οι Ντέλετιτς και Ζεράλδες. Ο Σέρβος ήταν πολύ δραστήριος παρά τις λιγότερες προπονήσεις. Ο Πορτογάλος όσο αγωνίστηκε ήταν όλα τα λεφτά. Ωραίες κινήσεις, συνεργασίες με τον Μάνταλο που άλλαζαν θέσεις συνεχώς και πολύ δημιουργικός. Με την άφιξη του Βέρντε θα δούμε ωραία πράγματα.
  • Μου αρέσει αυτό που πάει να γίνει με τον Λιβάγια. Ο Κροάτης επιθετικός είναι φοβερός μέσα στο κουτί και εκεί θεωρώ πως θα τον κρατήσει ο Καρντόσο. Φάνηκε και χθες πως με μία καλή πάσα, τελείωσε το παιχνίδι. 
  • Στα επόμενα δύο φιλικά θα μπορέσουμε να βγάλουμε περισσότερα συμπεράσματα. Θα επιστρέψει και ο Τσιγκρίνσκι με τον Λόπες, ενώ θα δούμε Λιβάγια με Ζεράλδες και Μάνταλο. Μια τριάδα πολύ ενδιαφέρουσα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here