Λάζαρος στην Θύρα 7 Νέας Υόρκης: «Με 2-3 πινελιές θα πάρουμε το πρωτάθλημα»

0

Στον ετήσιο χορό του συνδέσμου της Θύρας 7 στη Νέα Υόρκη έδωσε το «παρών» ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ο οποίος μίλησε για τη σεζόν που τελείωσε αλλά και το μέλλον του Ολυμπιακού.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος τιμήθηκε από τη Θύρα 7 Νέας Υόρκης κατά τη διάρκεια του ετήσιου χορού του συνδέσμου και στο περιθώριο της εκδήλωσης μίλησε για τη σεζόν που τελείωσε, όπως επίσης και το μέλλον του Ολυμπιακού.

Μιλώντας στο Hellenic Daily News, ο Λάζαρος σημείωσε ανάμεσα σε άλλα: «Είναι μεγάλη η χαρά μου να βρίσκομαι εδώ, με τους φίλους του Ολυμπιακού. Νομίζω ότι απόψε βλέπουν στο πρόσωπό μου ολόκληρη την ομάδα, γιατί έχουν τεράστια αγάπη για τον Ολυμπιακό. Η εκδήλωση είναι πραγματικά πολύ όμορφη και «ερυθρόλευκη. Εκπροσωπώ την ομάδα και η αγάπη που δείχνουν είναι πολύ μεγάλη. Αυτό που μου ζητάει ο κόσμος, είναι αυτό που πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός: Πρωτάθλημα, τίτλους και ωραίο ποδόσφαιρο. Οπότε, εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να δουλέψουμε».

Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στη φετινή αλλά και την επόμενη σεζόν: «Το ότι δεν πήραμε κάποιον τίτλο κάνει τη χρονιά λίγο περίεργη. Από την άλλη, είμαστε σε διαδικασία χτισίματος μίας ομάδας, οπότε τη νέα σεζόν πιστεύω ότι θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Με 2-3 πινελιές ακόμα θα έχουμε την ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Η φωτογραφία είναι από το hellenicdailynews.com.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here