Ο Χιμένεθ δίνει ευκαιρίες

    0
    skyline

    Ο Μανόλο Χιμένεθ θα είναι ο προπονητής της ΑΕΚ και τη νέα σεζόν και αυτό αναμφίβολα θα ”άρεσε” σε αρκετούς στα Σπάτα.

    Ο Ισπανός είναι ένας προπονητής που του αρέσει να δίνει τις ευκαιρίες στους ποδοσφαιριστές του, να του αποδείξουν πράγματα. Δεν είναι του χαρακτήρα του η ”μαζική απομάκρυνση”.

    Έτσι αναμένεται να λειτουργήσει και στη συνέχεια στην Ένωση. Ήδη τον Σβάρνα, για παράδειγμα, του έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής και στην Superleague και στο Κύπελλο Ελλάδας. Τον Κλωναρίδη θέλει να τον εκμεταλλευτεί και θα τον δοκιμάσει σε μια διαφορετική θέση. Τον Αλμπάνη τον πιστεύει πολύ και τον υπολογίζει στα πλάνα του.

    Το πιο τρανταχτό όμως παράδειγμα, που αναδεικνύει το χαρακτηριστικό αυτό του πρωταθληματικού Μανόλο είναι ο Γιαννιώτας. Ο Έλληνας εξτρέμ αποκτήθηκε τον περασμένο Αύγουστο και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε δεν πήρε τις ευκαιρίες του. Μάλιστα ο Χιμένεθ φάνηκε ότι δεν τον εμπιστεύεται. Όμως έβλεπε τον Γιαννιώτα να δουλεύει συνεχώς στις προπονήσεις και αυτό το εκτίμησε.

    Τα σενάρια που ήθελαν τον Γιαννιώτα να αποχωρεί δεν ισχύουν. Ο Χιμένεθ θέλει να τον δει στη προετοιμασία, θέλει να του δώσει και αυτού μια ευκαιρία.