Αποκλειστικό: Τα δεδομένα για Βράνιες και η μεταγραφή του που δεν… προχωράει!

0
skyline

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Όγκνιεν Βράνιες να βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στην ΑΕΚ είναι πολλά, όμως σύμφωνα με το inaek.gr κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.

Ο Βόσνιος αμυντικός που αγαπήθηκε αλλά και αγάπησε τους φιλάθλους της ΑΕΚ βρίσκεται στο περιθώριο από την Άντερλεχτ μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε πριν μερικούς μήνες, με τους Βέλγους να σκέφτονται πολύ σοβαρά να τον παραχωρήσουν σε κάποια άλλη ομάδα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα τόσο από την Ελλάδα, όσο και από την Σερβία και το Βέλγιο η ΑΕΚ και η Άντερλεχτ είχαν φτάσει κοντά στη συμφωνία, ώστε ο Βράνιες να φορέσει ξανά τα Κιτρινόμαυρα, όμως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.

Η οικονομική απόσταση που χωρίζει τον Βράνιες και την ΑΕΚ είναι ακόμα αρκετά μεγάλη και τη δεδομένη χρονική στιγμή η μεταγραφή του όχι μόνο δεν θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη, αλλά δεν υπάρχει καν η περίπτωση να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Μάλιστα, σήμερα υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον Βράνιες να έχει κάνει ένα ταξίδι στην Αθήνα για να μιλήσει με την Ένωση, κάτι που δεν ισχύει, όπως επίσης δεν έχει σκοπό να έρθει για διακοπές στη χώρα μας, όπως ανέφεραν κάποια άλλα δημοσιεύματα.

Ο Βράνιες σήμερα θα αναχωρήσει από το Βέλγιο και θα μεταβεί στη Σερβία ώστε να ξεκινήσει τις διακοπές του και η πιθανή μεταγραφή του στην ΑΕΚ βρίσκεται στο περιθώριο, καθώς οι όποιες συζητήσεις έγιναν έπεσαν στο κενό.

Τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν τις επόμενες εβδομάδες, όμως ο Βράνιες παρά το γεγονός ότι θέλει να επιστρέψει στην ΑΕΚ και αγαπά τους φιλάθλους της ομάδας, δεν έχει σκοπό να μειώσει ακόμα περισσότερο τις απαιτήσεις τους ώστε να συμβεί αυτό.