Τι γίνεται με Μπογέ και Πόνσε;

0
skyline

Η σεζόν ολοκληρώθηκε δίχως επιτυχία για την ΑΕΚ, ο Μανόλο Χιμένεθ θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και ο μεταγραφικός σχεδιασμός μόλις άρχισε.

Η Ένωση είχε στο ρόστερ της τρεις παίκτες ως δανεικούς με οψιόν ανανέωσης. Τον Πόνσε, τον Μπογέ και τον Άλεφ. Ο Βραζιλιάνος είναι μια ξεχωριστή κατηγορία από τους δύο Αργεντίνους και αυτό διότι η ρήτρα του είναι σαφώς μικρότερη και μειώθηκε ακόμη περισσότερο από την αρχική συμφωνία, ύστερα από τις επαφές του Νίκου Λυμπερόπουλου με την Μπράγκα. Οι δύο Αργεντίνοι πάντως δύσκολα θα φορούν του χρόνου τα κιτρινόμαυρα.

Ο Μπογέ αν και συμφώνησε με την ΑΕΚ στην αρχή της σεζόν, σε περίπτωση που ο δικέφαλος ενεργοποιήσει την οψιόν του, δεν έπεισε με τις εμφανίσεις του. Μπορεί να βελτιώθηκε από την άφιξη του Μανόλο Χιμένεθ και έπειτα, όμως η υψηλή ρήτρα, καθώς και η διαπίστωση ότι ο ποδοσφαιριστής ανταποκρίνεται καλύτερα ως δεύτερος επιθετικός και δεν είναι το εξτρέμ, που έχει ανάγκη η ομάδα, καθιστά σχεδόν απίθανη τη κίνηση απόκτησης του.

Ο Πόνσε από την άλλη ήταν ο κορυφαίος παίκτης των κιτρινόμαυρων φέτος. Σκόραρε 21 τέρματα, μοίρασε ασίστ, ήταν θετικός στα περισσότερα παιχνίδια που αγωνίστηκε και κέρδισε τις εντυπώσεις. Ωστόσο σε αντίθεση με τον Μπογέ η ΑΕΚ δεν είχε συμφωνήσει με τον παίκτη, σε περίπτωση που ενεργοποιούσε την οψιόν του. Ο 21χρονός επιθετικός σίγουρα θα έχει προτάσεις και φυσικά διεκδικεί και μια θέση στο ρόστερ της Ρόμα, η οποία δεν είναι διατεθειμένη να ρίξει τις απαιτήσεις της (6εκ. ευρω).

Ήδη το όνομα του Αραούχο έχει επιστρέψει στο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι, καθώς πρωταθλήτρια του 2018 εξετάζει και άλλες λύσεις για την επίθεση της.