«Δείχνει έλλειψη σεβασμού προς όλους» – Στην πόρτα της εξόδου ο Περέιρα

0
skyline

Τα όσα έγιναν χθες γνωστά, σχετικά με τη αλλαγή ρόλων των διαιτητών στον τελικό, χωρίς να υπάρξει και σχετική ενημέρωση σχολίασε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. 

«Είναι ένα θέμα που δείχνε έλλειψη σεβασμού προς όλους όσοι ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο», ανέφερε στον «αέρα» και συνέχισε: 

«Σύμφωνα με τον κανονισμό όταν είναι άρρωστος ένας διαιτητής δεν μπορεί να είναι στον αγωνιστικό χώρο, ακόμη και ως τέταρτος γιατί και ο τέταρτος διαιτητής αγωνίζεται. Ο Περέιρα είναι υποχρεωμένος να αναφέρει την αλλαγή», τόνισε. 

«Μας αντιμετωπίζουν ως ‘’μπανανία’’. Αν ήταν Έλληνες αυτοί που τα είχαν κάνει αυτά θα τους είχαν κρεμάσει», υποστήριξε και κατέληξε: «Οι Γερμανοί έκαναν λάθη αλλά δεν θα μπούμε σε αυτό το ζήτημα». 

Δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του η ΕΠΟ

Στην εκτίμηση ότι είναι αρκετά δύσκολο να ανανεωθεί η σύμβαση του Βίτορ Μέλο Περέιρα με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και αυτός να παραμείνει επικεφαλής της ΚΕΔ προχώρησαν στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 οι Βάιος Τσούτσικας και Βασίλης Βέργης μεταφέροντας τις σχετικές πληροφορίες που έχουν συλλέξει. 

Βάσει αυτών ο Πορτογάλος δεν έχει ικανοποιήσει τους υπεύθυνους με τη δουλειά του στην ΚΕΔ και υπάρχουν παράπονα για τη συμπεριφορά του σε συγκεκριμένα ζητήματα, την στιγμή που η συνεργασία του με τον άμεσο συνεργάτη του και αναπληρωτή πρόεδρο Χουάν Αντόνιο Φερνάντεζ Μαρίν δεν είναι καλή. 

Ειδικά μετά τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου, σχετικά με την αλλαγή ρόλων των διαιτητών και της μη ενημέρωσης αυτών, όλα τα παραπάνω έχουν κλιμακωθεί κάνοντας ακόμη περισσότερα τα παράπονα των ανθρώπων που βρίσκονται σε ακόμη υψηλότερα πόστα από τον Πορτογάλο. 

Ως γνωστόν, κάτι που έχει γραφεί και σήμερα στον Τύπο, το συμβόλαιο που έχει ο Περέιρα με την ΕΠΟ διανύει τους τελευταίους μήνες ισχύς του καθώς λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πηγή: sport-fm.gr