Τρεις παίκτες από την ΑΕΚ στην Εθνική

0

Ο Αναστασιάδης κάλεσε τους Μπάρκα, Μπακασέτα και Μάνταλο στην Εθνική.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης κάλεσε τρεις παίκτες της Ένωσης στην προετοιμασία της Εθνικής για που περιλαμβάνει φιλικό με την Τουρκία. Η Εθνική θα δώσει μέσα στον Ιούνιο δύο παιχνίδια με Ιταλία και Αρμενία στο πλαίσιο των European Qualifiers, έτσι οι Μπάρκας, Μπακασέτας και Μάνταλος κλήθηκαν στην προετοιμασία της γαλανόλευκης ενόψει αυτών των αναμετρήσεων.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Είκοσι δύο ποδοσφαιριστές περιλαμβάνονται στην πρόσκληση του κ. Άγγελου Αναστασιάδη για την προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών στο Apeldoorn από τις 22 έως τις 29 Μαΐου και, εν συνεχεία, για τον φιλικό αγώνα με την Τουρκία στην Αττάλεια (30/5).

Ανάμεσα σε αυτούς, ο Γιάννης Κώτσιρας του Αστέρα Τρίπολης καλείται για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Αναλυτικά, οι ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, καθώς επίσης και πότε θα ενσωματωθούν σε αυτήν, ανάλογα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους:

22 Μαΐου

Μάνταλος, Μπάρκας, Μπακασέτας, Πέλκας, Πασχαλάκης, Κουρμπέλης, Βαλεριάνος, Σιώπης, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μασούρας, Κουλούρης, Ντουρμισάι, Κώτσιρας.

24 Μαΐου

Μαυρίας, Κολοβός

25 Μαΐου

Σταφυλίδης

27 Μαΐου

Σάμαρης, Βλαχοδήμος, Σιόβας, Ζέκα

Σημειώνεται ότι ήδη έχουν προσκληθεί οι Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Δώνης για τις 3 Ιουνίου, οπότε θα αρχίσει το τελικό στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής για τους αγώνες με την Ιταλία (8/6, ΟΑΚΑ) και την Αρμενία (11/6, ΟΑΚΑ) στο πλαίσιο των European Qualifiers.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here