Αήττητη η ΑΕΚΑΡΑ “φορτσάρει” για άνοδο!

0
skyline

Με το απόλυτο των νικών ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον 2ο Όμιλο Ανόδου Αττικής η ομάδα πόλο της ΑΕΚ για την Β’ Φάση της Β’ Εθνικής!



Η ομάδα του Κωνσταντίνου Δάνδολου, με το εντυπωσιακό “4×4” τερμάτισε πρώτη στον όμιλο με 12 βαθμούς και προκρίθηκε πανηγυρικά στο Final 8 του Πρωταθλήματος, στοχεύοντας φυσικά όχι απλά στην άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία, αλλά και στην πρωτιά.

Στους χθεσινούς (12/05) αγώνες, τα “κιτρινόμαυρα” σκουφάκια στην πρώτη αναμέτρηση, με τον Ξενάκη να… “εκτελεί” από παντού επικράτησε με το ευρύ 24-6 του ΟΕΑ/ΝΑΒ.

Τα… πιο ωραία ήρθαν στο δεύτερο αγώνα, με αντίπαλο τον ΝΑΟ Κέρκυρας, καθώς στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας βρέθηκαν 30 φίλοι της ΑΕΚ, μεταξύ των οποίων και φίλαθλοι της Ένωσης από το Λονδίνο, και αποθέωσαν τους αθλητές που έφτασαν στην 4η νίκη με 11-6.

Μετά το τέλος των αγώνων, οι πολίστες της ΑΕΚ φωτογραφήθηκαν με τους φίλους της ομάδας και αποθεώθηκαν για την εξαιρετική τους πορεία.

Πλέον, στην ΑΕΚ αναμένουν τον ορισμό του Final 8 για να συνεχίσουν την πορεία τους προς την κορυφή και στο άθλημα της υδατοσφαίρισης.

ΑΕΚ – ΟΕΑ/ΝΑΒ 24-6
Τα οκτάλεπτα: 7-1, 4-1, 8-2, 5-2.
ΑΕΚ (Δάνδολος): Γρηγοριάδης, Ξενάκης 6, Καπότσης 1, Σάντα 2, Καψοκόλης 1, Πρωτονατόριος 3, Μονιούδης 2, Αγγελίδης, Μυλωνάκης 4, Μήτρου 1, Χατζηγούλας 3, Δερμιτζάκης 1, Βουνισέας.
ΟΕΑ/ΝΑΒ (Καρύδας): Μαλαμούσης, Σουγγάρης, Καλαβρός, Σαραγγανίδας 2, Κατσώνης, Σπυρόπουλος 3, Αραμπατζής, Γκατζούνας 1, Σερμέτης, Κοκορίνης, Βαρδάκης, Κούτνας, Βαγτζής.

ΝΑΟ Κέρκυρας – ΑΕΚ 6-11
Τα οκτάλεπτα: 1-2, 0-3, 1-3, 4-3.
ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Καρδονάς): Πολίτης, Δούκας, Νεράντζης, Δεμερδεσλής, Ρογδάκης, Γιαννιώτης 2, Αρμένης, Τατάς 1, Καλαμαράς, Φράγκος 1, Κούρκουλος, Μελιδονιώτης 1, Κούστας, Κουλούρης 1, Δόικας.
ΑΕΚ (Δάνδολος): Πρωτονατόριος, Ξενάκης 5, Καπότσης 1, Σάντα 1, Καψοκόλης, Βουνισέας, Μονιούδης 2, Αγγελίδης 1, Μυλωνάκης, Μήτρου, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης 1, Γρηγοριάδης.