ΠΑΕ ΑΕΚ: Ολοι μαζί, δίπλα στην ομάδα μας!

0

Δυναμικό κάλεσμα της ΠΑΕ ΑΕΚ ενόψει του τελευταίου εντός έδρας αγώνα στο Πρωτάθλημα – Όλες οι λεπτομέρειες για τον τρόπο αγοράς των εισιτηρίων!

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τους τρόπους αγοράς εισιτηρίων για τον κυριακάτικο αγώνα απέναντι στην Λάρισα και κάλεσε τους Ενωσίτες να δώσουν δυναμικό παρόν στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της Ένωσης στο Πρωτάθλημα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ολοι μαζί, δίπλα στην ομάδα μας, στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της σεζόν για το πρωτάθλημα απέναντι στη Λάρισα αυτή την Κυριακή στις 19.00 στο Ολυμπιακό Στάδιο!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ υπενθυμίζει ότι βρίσκεται σε λειτουργία το ηλεκτρονικό εισιτήριο και οι πωλήσεις μέσω των καταστημάτων PUBLIC και μπορείτε να κάνετε την αγορά σας στο link https://www.ticketmaster.gr/aek/showProductList.html.

Επίσης, υπάρχει πλέον η δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς εισιτηρίου από την ιστοσελίδα www.ticketmaster.gr ή και τηλεφωνικά στο 210-8938111 μέχρι την Κυριακή (09:00-21:00). Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές) και ολοκληρώνονται μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Από το εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» η προπώληση θα γίνεται την Παρασκευή και το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 17:00.

Την Κυριακή, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:
• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• Λ. Κύμης από τις 16:15 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο θύρας 12 από τις 16:15 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα

Ολες οι λεπτομέρειες για τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα στο link https://www.aekfc.gr/…/ta-eisitiria-ton-agonon-me-panaitoli…

Κοντά στην ομάδα μας στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της σεζόν για το πρωτάθλημα!

https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL/posts/2825592814148845

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here