Ο διαγωνισμός της ΠΑΕ ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

0
skyline

Η ΠΑΕ ΑΕΚ και η χορηγός εταιρία της ΤΕΟΜΟΤΟ παρέδωσαν την Τρίτη στις εγκαταστάσεις της τελευταίας (Λεωφόρος Κηφισού 29, Αιγάλεω) τα έπαθλα στους νικητές των διαγωνισμών τους, παρουσία του Εμπορικού Διευθυντή των πρωταθλητών Ελλάδας, κ. Νίκου Καραούζα, της κ. Ντένης Θεοχαράκη, του Διευθύνοντα Συμβούλου της εταιρίας, κ. Ιάκωβου Αλμασίδη και των κ.κ. Δημήτρη Σιμιτζή (Operational & After Sales Manager), Γιάννη Αλεξάκη (Marketing & PR Manager).

Ο κ. Θανάσης Χρυσόπουλος, ένας από τους 14.267 Ενωσίτες που αγόρασαν εισιτήριο διαρκείας για τη σεζόν 2018-19 (συγκεκριμένα στη Θύρα 11) και ήταν ο τυχερός της σχετικής κλήρωσης, παρέλαβε την εντυπωσιακή Kawasaki Versys X300 και θα την… εγκαινιάσει ερχόμενος στο ΟΑΚΑ στον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΛ.

Ο κ. Βαγγέλης-Σπύρος Τσατσάνης από την Ζάκυνθο συμμετείχε στον διαγωνισμό της ΑΕΚ στα social media «Θυμήσου, Στείλε, Γκάζωσε!», περιγράφοντας την πρώτη του φορά με δίκυκλο στο γήπεδο την Άνοιξη του 1968, κληρώθηκε ανάμεσα σε σχεδόν 1.500 συμμετέχοντες και επιβραβεύθηκε από την ΤΕΟΜΟΤΟ με ένα scooter Geopolis 250 ABS της Peugeot.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ και η TEOMOTO Θεοχαράκης ευχαριστούν όλους τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας & τους συμμετέχοντες του διαγωνισμού «Θυμήσου, Στείλε, Γκάζωσε!» και εύχονται στους δύο μεγάλους τυχερούς, αλλά και σε όλους τους αναβάτες, να απολαμβάνουν πάντα τις «δίτροχες» βόλτες τους με ασφάλεια και προσοχή.