Συνάντηση Μελισσανίδη με επιχειρηματίες για Αγιά Σοφιά

0

Μία από τις πιο σημαντικές παρουσίες στην συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη για την «Αγιά Σοφιά», ήταν και ο Πέτρος Παππάς.

Μια σημαντική όσο και κρίσιμη συνάντηση για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, έλαβε χώρα την περασμένη Δευτέρα στο κέντρο της Αθήνας.

Ανάμεσα στους δεκάδες επιχειρηματίες που βρέθηκαν στην συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, για το νέο γήπεδο της Ενωσης, ήταν και ο Πέτρος Παππάς. Ενας από τους κορυφαίους και πανίσχυρους Ελληνες επιχειρηματίες που από το 2004 με τον Ντέμη Νικολαΐδη μέχρι και το 2011 είχε ασχοληθεί ενεργά με την ΠΑΕ ΑΕΚ χρηματοδοτώντας την.

Στήριξε εξ’ αρχής
Μάλιστα, ο κ.Παππάς χρηματοδοτεί ήδη την ανέγερση του νέου γηπέδου. Ένα ποσό που ξεπερνά τα 2 εκατ.ευρώ δόθηκε για την α’ φάση, ενώ αντίστοιχο και από πλευράς του Πόλυ Χατζηιωάννου. Ωστόσο, δεν αποκλείεται η συνεισφορά Παππά να… μεγαλώσει μέχρι την ολοκλήρωση. Αλλωστε κάθε άλλο παρά τυχαία μπορεί να θεωρείται η παρουσία Παππά σε αυτή τη βραδιά και μάλιστα σε αυτό το χρονικό σημείο. Να θυμίσουμε ότι ο Ιωάννης Σαραντίτης, δικηγόρος και εφοπλιστής, είναι ένας από τους επώνυμους φίλους της ΑΕΚ που προσέφερε το ποσό των 500.000 ευρώ για το γήπεδο.

Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ κατασκευάζεται από ίδιους πόρους, δημόσιους πόρους και από δωρεές (η μεγαλύτερη είναι του ίδιου του Δ.Μελισσανίδη), για να μην υπάρχουν «βαρίδια» στο μέλλον. Και στο πλαίσιο αυτό έγινε η ανάλυση προς τους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να συνδέσουν το όνομα τους με το μεγαλύτερο έργο στην ιστορία της ΑΕΚ. Επιχειρηματίες κάθε βεληνεκούς και από κάθε κλάδο που αγαπούν τον σύλλογο και βρίσκονται κοντά του με κάθε τρόπο.

sportime.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here