Κόντρα στην Λαμία για το βήμα πρόκρισης!

0
skyline

Η ΑΕΚ αγωνίζεται κόντρα στην Λαμία στο ΟΑΚΑ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.Η σέντρα είναι ορισμένη για τις 21:30 και ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τα κανάλια της COSMOTE TV και γραπτώς από το inAEK.gr.

Η Ένωση προέρχεται από την εύκολη νίκη επί του Παναιτωλικού με 4-0 την περασμένη Κυριακή. Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν υπολογίζει για το σημερινό ματς τους Μπακασέτα, Λόπες, Τσιγκρίσνκι. Ο τελευταίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης στην χθεσινή προπόνηση, ενώ ο Ο Τάσος Μπακασέτας υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία.Οι υπόλοιποι είναι κανονικά διαθέσιμοι για τον σημερινό αγώνα.

Η αποστολή της ΑΕΚ:

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Λαμία το περασμένο Σαββατοκύριακο νίκησε δια πυρός και σιδήρου τον Πανιώνιο και σκαρφάλωσε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.Ο Μάκης Χάβος δεν έχει στην διάθεση του τον Μπόγιαν Σαράνοφ και τον Βασιλαντωνόπουλο. Αντιθέτως, στην αποστολή ενσωματώθηκε ο Σκόνδρας του οποίου η συμμετοχή παραμένει αμφίβολη.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ περιμένουν σήμερα στο ΟΑΚΑ περισσότερους από 20.000 φίλους της ομάδας. Έτσι όπως καταλαβαίνετε η ατμόσφαιρα αναμένεται να είναι αρκετά ζεστή και να ωθήσει τους παίκτες του Χιμένεθ σε μια νίκη που θα τους δώσει προβάδισμα πρόκρισης.