Το μεγάλο «κόλπο» του Μελισσανίδη – Ετοιμάζει τρελό deal με… νέο Βράνιες

0
skyline

Ακολουθεί, ο Μάρκο Λιβάγια. Επίσης σε πτωτική πορεία, καμία σχέση με το φθινοπωρινό limit-up που τον έφερε μέχρι και στην εθνική Κροατίας, ωστόσο εκτιμάται πως – κυρίως λόγω του μανατζερικού του υποβάθρου – μπορεί να φέρει μια πρόταση, η οποία πάνω κάτω σε τιμές… Μπάρκα θα έβαζε την ΑΕΚ σε σκέψη.

Ανάλογη η κατάσταση για τον Κώστα Γαλανόπουλο. Οκτώ και δέκα εκατομμύρια διατείνονταν η ΑΕΚ πως ζητάει για τον διεθνή μέσο, χρήματα όμως που σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στη «ζήτηση» που υπάρχει γι’ αυτόν. Γενικά, αμφισβητείται κατά πόσον μπορεί να έρθει μια, οποιαδήποτε, πρόταση για τον Γαλανόπουλο και ακόμη και αν αυτή έρθει, ζήτημα να φτάσει (ή να ξεπεράσει) τα 2-3 εκατ. ευρώ.

Τελευταίος «βιτρινάτος» ο Μιχάλης Μπακάκης. Και ίσως ο πλέον «αθόρυβος», αφού ό,τι υπάρχει και κινείται για τον διεθνή ακραίο μπακ, δεν δημοσιοποιείται. Δεδομένο το ενδιαφέρον (διάφορων) γερμανικών ομάδων, σε κάθε περίπτωση όμως, δύσκολα το ύψος μιας πρότασης για τον 28χρονο άσο θα ξεπεράσει το αντίτιμο που κατάφερε να εισπράξει η ΑΕΚ από την περυσινή παραχώρηση του Βράνιες…

πηγή: sportdog.gr