Εγκρίνονται τα 20 εκατ. ευρώ για το γήπεδο!

0
skyline

Τα 20 εκατομμύρια ευρώ της Περιφέρειας για την Αγιά Σοφιά είναι μια ανάσα από το να δοθούν στην ΑΕΚ!

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, η Περιφέρεια Ατικής την Πέμπτη 14 Μαρτίου το μεσημέρι θα συνεδριάσει το αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με σκοπό να εγκρίνει την σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας και της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, που έχει να κάνει με την Αγιά Σοφιά και τα 20 εκατομμύρια ευρώ που θα δοθούν από την Περιφέρεια για την κατασκευή του γηπέδου. Μια άκρως θετική εξέλιξη για την Ένωση, η οποία αναμενόταν καιρό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του, Θ. Σχινά, πρόκειται να συνεδριάσει την Πέμπτη, 14-03-2019 και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

Έγκριση Α) σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Ερασιτεχνικού Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία «Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως» για την υλοποίηση της β’ φάσης του έργου με τίτλο: «Κατασκευή γηπέδου Νέας Φιλαδέλφειας Αττικής» συνολικού προϋπολογισμού 20.000.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) και Β) εκπόνησης Μελέτης Εφαρμογής για την υλοποίηση της β’ φάσης του έργου με τίτλο: «Κατασκευή γηπέδου Νέας Φιλαδέλφειας Αττικής».