ΑΕΚ-Παναθηναϊκός Κ19 0-6

0
skyline

Η Κ19 του Παναθηναϊκού επικράτησε με 0-6 των Νέων της ΑΕΚ, με τον Χρήστο Σέχου να κάνει χατ-τρικ.

Οι «πράσινοι» δεν έβαλαν φρένο σε κανένα διάστημα της αναμέτρησης, συντρίβοντας τους κιτρινόμαυρους με το βαρύ 6-0 στο Δημοτικό Γήπεδο Γαλατσίου. Εκείνος που έκλεψε την παράσταση από τον Παναθηναϊκού ήταν ο Χρήστος Σέχου, ο οποίος σκόραρε τα τρία από τα έξι τέρματα της ομάδας του.

Μέχρι το 30′ το ματς ήταν μοιρασμένο, αλλά από εκεί και μετά οι Νέοι του Παναθηναϊκού επέβαλλαν τον ρυθμό τους και ήταν καταιγιστικοί.

Αρχικά στο 34′ άνοιξαν το σκορ με τον Σκεντεράι, ο οποίος με όμορφη ενέργεια και δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1. Δύο λεπτά αργότερα ο Σερπέζης έγραψε το 0-2, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ έπειτα από σουτ του Σέχου, ο οποίος στο 40′ έκανε το 0-3 με όμορφο σουτ.

Οι «πράσινοι» συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο μέρος με τον Σέχου να ευστοχεί από το σημείο του πέναλτι στο 53′ και να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ σε 0-4, με τον ίδιο να κάνει χατ-τρικ στο 63′ για το 0-5.

Το τελικό 0-6 διαμόρφωσε ο Βαγιανίδης στο 79′ για να ολοκληρώσει τον θρίαμβο επί της Κ19 της ΑΕΚ, η οποία το μόνο που κρατάει είναι το δοκάρι σε σουτ του Χριστόπουλου στο 67′.