Ένα πλάνο που φέρνει κούπες και δημιουργεί φιλάθλους!

Γράφει ο Φρίξος Νικολουλόπουλος

0

Λίγες ώρες μετά τον τελευταίο αγώνα της Βασίλισσας απέναντι στον Προμηθέα, αλλά και μία μέρα πριν το μεγάλο παιχνίδι για τον αγώνα της φάσης των 16 του BCL στην Πυλαίας απέναντι στον ΠΑΟΚ, μπορούμε να δούμε τι έχει καταφέρει μέχρι στιγμής το πλάνο του Μάκη Αγγελόπουλου.

Ένα στοίχημα ήταν να καταφέρει η μπασκετική ΑΕΚ, να «πείσει» τον κόσμο ότι αξίζει να την παρακολουθήσει. Φαίνεται πως το έχει πετύχει, καθώς βλέπουμε σιγά σιγά, όλο και περισσότερους Ενωσίτες να αγκαλιάζουν το εγχείρημα του Μάκη Αγγελόπουλου. Είδαμε πάνω από 6000 κόσμο να αποθεώνει την ομάδα για το Διηπειρωτικό Κύπελλο και τους παίκτες να προσφέρουν και θέαμα εκτός από χαρά για τη νίκη απέναντι σε έναν ικανό αντίπαλο, όπως είναι ο Προμηθέας.

Οι κούπες και ο κόσμος στο γήπεδο είναι το αποτέλεσμα μιας συνολικής προσπάθειας που ξεκίνησε από το μηδέν.

Για να καταφέρει η Ένωση να δει τρόπαια και κόσμο στο ΟΑΚΑ, χρειάστηκε να ανέβει… βουνά! Όμως με επιμονή τα κατάφερε. Πλέον, βλέπουμε ένα καλύτερο κλίμα και αυτό θα βοηθήσει για τα επόμενα κατορθώματα που σύντομα θα έρθουν. Άλλωστε, πάντα το σωστό πλάνο και η θέληση, οδηγούν στους στόχους. Το επόμενο βήμα είναι η Βασίλισσα να αποκτήσει το δικό της σπίτι. Θα είναι η βάση για να συνεχίσει να ανθίζει.

Μεταξύ αυτών, όλο και περισσότερα νέα παιδιά στηρίζουν από κοντά την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Είναι η ατμόσφαιρα τέτοια, που ο οικογενειάρχης αξίζει να πάρει το παιδί μαζί του στο γήπεδο. Και αυτό αν μη τι άλλο είναι σημαντικό στις μέρες που ζούμε στον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα.

Γι’ αυτό ας συνεχίσουμε και εμείς να είμαστε όλο και πιο κοντά σε αυτή την προσπάθεια. Στο χέρι μας είναι να την δούμε όλο και καλύτερη, όλο και πιο μεγάλη, όλο και πιο ισχυρή!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here