Μπογέ: “Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που πετυχαίνω δύο γκολ”

0
skyline

Ιδιαίτερα χαρούμενος τόσο για τη δική του απόδοση με τα δύο γκολ που πέτυχε όσο και για τη νίκη της ομάδας, εμφανίστηκε ο Λούκα Μπογέ στην μεικτή ζώνη, κατά την βράβευση του ως MVP. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός τόνισε πως η σημερινή νίκη δίνει δύναμη στην ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στην κρίσιμη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο που ακολουθεί.

Αναλυτικά ο Λούκας Μπογέ ρωτήθηκε:

Πως έζησε το παιχνίδι και πόσο δύσκολο ήταν; Έγινε το παιχνίδι περίπλοκο κατά τη διάρκεια του αλλά πήραμε τη νίκη και αυτό μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε.

Για τα δύο γκολ: Είναι πρώτη φορά στην καριέρα μου που πετυχαίνω δύο γκολ, ελπίζω να μην ήταν η τελευταία. Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη σε ένα δύσκολο παιχνίδι.

Για το αν έδωσε δικαιώματα η ΑΕΚ: Ήταν ένα σύνολο πραγμάτων που δυσκόλεψε το παιχνίδι. Χάσαμε την συγκέντρωση μας σε κάποια φάση. Αλλά είχαμε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη.

Για την ευκαιρία που έχασε να κάνει χατ-τρικ: Δεν είχα μόνο μια, είχα δύο ευκαιρίες για το χατ-τρικ. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας και τα γκολ, δεν έχω παράπονο.

Τι σημαίνουν τα γκολ για την ψυχολογία του; Όταν παίζεις επιθετικός και σκοράρεις αποκτάς αυτοπεποίθηση και βοηθάς την ομάδα και είναι όμορφο.

Για το κρίσιμο ματς της Τρίτης με τον Ατρόμητο: Έχουμε όρεξη. Πρέπει να μπούμε για τη νίκη και να περάσουμε στον επόμενο γύρο και να δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε.

***Ο μικρός Παντελής Λεμοδέτης, από το ΑΕΚ Kids Club, βράβευσε τον Cosmote MVP του σημερινού αγώνα Λούκας Μπογέ