Ο Μανόλο θέλει χρόνο

0

Γράφει ο Γιώργος Ζαβλάρης

Αμέσως μετά την παραίτηση του Μαρίνου Ουζουνίδη και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μανόλο Χιμένεθ είχα γράψει ένα άρθρο – υπεράσπισης του πρώην πλέον τεχνικού της ΑΕΚ. Δεν μπορούσα να συμφωνήσω με την σκληρή κριτική, που δέχτηκε και ακόμη και σήμερα δέχεται. Προφανώς και έκανε λάθη, αλλά οι ευθύνες για την πορεία της Ένωσης στο πρωτάθλημα εκτιμώ ότι αρχικά θα πρέπει να αποδοθούν αλλού.

Εκείνη την ημέρα, τη προηγούμενη Τετάρτη, που είχαμε απανωτές εξελίξεις στην ομάδα, αισθάνθηκα ικανοποίηση για δύο λόγους. Αρχικά για την επιστροφή του πρωταθληματικού Ισπανού στον κιτρινόμαυρο πάγκο και κατά δεύτερον γιατί η ΑΕΚ δεν θα αναγκαζόταν να αναζητήσει προπονητή το καλοκαίρι.

Κακά τα ψέμματα με όλη την κριτική, την πίεση και την γκρίνια που υπήρχε για τον Μαρίνο, ήταν σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα καθόταν στον πάγκο του δικεφάλου και τη νέα σεζόν. Ο Χιμένεθ όμως ήρθε για να μείνει.

Για να μείνει και να πετύχει όμως χρειάζεται χρόνο. Το διαπιστώσαμε ακόμη καλύτερα αυτό και την Κυριακή στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ. Δεν είναι μάγος, είναι αξιόλογος προπονητής και όπως όλοι οι αξιόλογοι προπονητές έτσι και αυτός χρειάζεται χρόνο.

Δεν ξέρω αν προλαβαίνει να φτιάξει από φέτος την ομάδα όπως θέλει. Ότι και αν γίνει πάντως θα πρέπει να στηριχθεί το καλοκαίρι και από τη διοίκηση, με κάποιους παίκτες πρώτης γραμμής, που θα κάνουν τη διαφορά στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Ακούγεται κλισέ το ξέρω, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here