Τελικά ο Στίλερ στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ

0
skyline

Την Τετάρτη η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Φινλανδίας ανακοίνωσε πως διαιτητής στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ θα είναι ο Βίλε Νεβαλάινεν, αλλά τελικά άλλος θα “σφυρίξει” το ντέρμπι στο Φάληρο, Κυριακή στις 19:30.

Όπως ενημέρωσε η ΚΕΔ, ο Γερμανός Τομπίας Στίλερ θα διευθύνει το ματς, με πρώτο βοηθό τον Ματίας Γιόλενμπεκ, δεύτερο τον Κρίστιαν Γκίτελμαν, επίσης Γερμανοί, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, του συνδέσμου Αρκαδίας.

Ο 37χρονος Στίλερ είναι διαιτητής πρώτης κατηγορίας της UEFA και απόψε θα διευθύνει το Ραπίντ Βιέννης-Ίντερ για τη φάση των “32” του Europa League. Στις 2 Φεβρουαρίου σφύριξε το Μπάγερ Λεβερκούζεν-Μπάγερν Μονάχου 3-1 για τη Bundesliga.

Ο Στίλερ έχει διευθύνει δυο παιχνίδια του Ολυμπιακού, αυτό με την Αστάνα (4-1 για το Europa League) στις 20/10/2016 και την ήττα στο Τορίνο, 2-0 από τη Γιουβέντους στις 27/9/2017 για το Τσάμπιονς Λιγκ

Επιπλέον ο Στίλερ «σφύριξε» και τον αγώνα Ελλάδα-Ουγγαρία 1-0 στις 12/10/18 για το UEFA Nations League.

Τη φετινή σεζόν βρέθηκε στους αγώνες Γιουνγκ Μπόις-Γιουβέντους 2-1 (όμιλοι Τσάμπιονς Λιγκ), Γκενκ-Μπεσίκτας 1-1 (όμιλοι Europa League), Ufa-Ρέιντζερς 1-1 (προκριματικά Europa League) και Σταντάρ Λιέγης-Άγιαξ 2-2 (προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ)