«Συγκινήθηκα» από την ανωτερότητα…

Γράφει ο Ηλίας Θεοδοσόπουλος

0

Επειδή είμαστε λαός φυσικά με κοντή μνήμη έως ανύπαρκτη μπορώ να πω για πολλούς, βλέπω να μοιράζονται συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για το ότι είναι αήττητος και ότι στην ουσία παίρνει το πρωτάθλημα.

Μάλιστα!

Τα ξεχάσαμε όλα ..ακόμα και σελίδες ή της ΑΕΚ τα ξέχασαν!
Και την βουτιά του Πρίγιοβιτς και τον βολευμπολίστα Βειρίνια το πρόσφατο χέρι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ που σίγουρα θα τον οδηγούσε σε ήττα, και την απέραντη τύχη την ατελέιωτη ρέντα που έιχε σε πολλά παιχνίδια που τα κέρδισε ΜΟΝΟ λόγω αυτής, και όχι γιατί ήταν καλύτερος από τους άλλους διεκδικητές, και τους -3 στην ΑΕΚ (με την απόφαση σκάνδαλο) που του έδωσε επιπλέον αέρα και διαφορά στην βαθμολογία και όλα.

Παιχνίδια και βαθμοί που ηταν κομβικοί είτε λόγω της διαιτησίας είτε λόγω της τύχης και που τον κρατούσαν πρωτοπόρο.

Φυσικά μέσα στην ανωτερότητα των «συγχαρητηρίων» ξεχάσαμε εντελώς τα παραρτήματα του Περιστερίου ή των Ιωαννίνων ή οπουδήποτε αλλού αφού στους αγώνες μεταξύ τους άλλες 11αδες εμφανιζόντουσαν και στους αγώνες π.χ με την ΑΕΚ άλλες που σκύλιαζαν..
Αν εξαιρέσουμε όλα αυτά λοιπόν κατά τ άλλα το πήρε δίκαια.
.
Έτσι είναι ο κόσμος ξεχνάει πανεύκολα , όχι όμως όλοι!

Υ.Γ: Δεν σχολιάζω καν τι έχουν αναφέρει για την ΑΕΚ (και την περσινή κατάκτηση ΔΙΑΚΑΙΟΤΑΤΑ του πρωταθλήματος) όλο αυτό το διάστημα και επίσημα μέσω της διοίκησης τους και μέσω δηλώσεων των παιχτών και όλος ο επικοινωνιακός στρατός τους στο διαδίκτυο και τα ΜΜΕ.
Γιατί αν καθήσουμε και σκεφτούμε τότε θα γράφουμε ατελέιωτα.
Απλά αναρωτιέμαι μήπως σκεφτόμενοι και αυτά πρέπει να τους δώσουμε περισσότερα συγχαρητήρια;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here