Το “παλεύει” για Αντβέρπ ο Σάκοτα!

0
skyline

Η ΑΕΚ έβαλε… μπρος για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων κόντρα στην Αντβέρπ (06/02, 21:30), με την συμμετοχή του Ντούσαν Σάκοτα να αποτελεί ερωτηματικό για τον Λούκα Μπάνκι.

Το Final Four του Διηπειρωτικού Κυπέλλου αποτελεί τον μεγάλο στόχο της ΑΕΚ, όμως μέχρι τα παιχνίδια στο Ρίο υπάρχει μία ακόμα σημαντική υποχρέωση για την Ένωση. Κι αυτή δεν είναι άλλη από τον όμιλο του Champions League. Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι φιλοξενεί την Αντβέρπ και με νίκη θα τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου της, κάτι το οποίο θα τονώσει την ψυχολογία όλων πριν από τα μεγάλα παιχνίδια της ερχόμενης εβδομάδας (15-17/02).

Στο πλαίσιο αυτό οι «κιτρινόμαυροι» άρχισαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την βελγική ομάδα, με τον Ντούσαν Σάκοτα να μην παίρνει μέρος στο πρόγραμμα της Δευτέρας. Ο αρχηγός της ΑΕΚ εξακολουθεί να πονάει στο πόδι και παραμένει αμφίβολος για την αναμέτρηση με την βελγική ομάδα. Η συμμετοχή του θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, την Τρίτη, με τον αρχηγό της Ένωσης να δοκιμάζει να προπονηθεί.

Σκοπός άλλωστε όλων στην Ένωση είναι να παρουσιαστεί ο διεθνής φόργουορντ πανέτοιμος την ερχόμενη εβδομάδα, στα παιχνίδια του Διηπειρωτικού Κυπέλλου, ώστε να ενισχύσει την ΑΕΚ στον μεγάλο ημιτελικό με την Σαν Λορέντζο (15/02, 18:00).

Εκτός δράσης παραμένει ο Βασίλης Καββαδάς, που συνεχίζει την θεραπευτική αγωγή του και δύσκολα θα είναι διαθέσιμος για το Final Four του Διηπειρωτικού Κυπέλλου, καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό στη γάμπα.