Σημαντικές «λεπτομέρειες» που κάνουν τις μεγάλες διαφορές

Γράφει ο Ηλίας Θεοδοσόπουλος

0

Σκεφτείτε τον γιο του Μελισσανίδη και τον γιο του Σαββίδη. Φέρτε τους στο μυαλό σας και κάντε συγκρίσεις.

Ο μεν μακριά από κάθε είδους δηλώσεις και παρουσίες, αμέτοχος στην κυριολέξια στα πολλά και διάφορα τεκταινόμενα, ο δε ένα απόλυτα κακομαθημένο πλουσιόπαιδο με ασταμάτητες δηλώσεις προκλητικές, συνέχεια ποσταρίσματα στο διαδίκτυο , ενέργειες άνευ προηγουμένου που έφτασαν στο αποκορύφωμα με αυτά που έγιναν από την συνοδεία μπράβων που έιχε και που ίσα που φαινόταν ανάμεσα τους..

Μάλλον δεν έφταναν ούτε αυτοί και επιστρατεύτηκε μια διμοιρία επιπλέον ΜΑΤ (για να φύγει από που;) από τα δημοσιογραφικά και το μπούθ που του είχε παραχωρήσει η ΠΑΕ. Πριν από αυτό η συνοδεία του προκαλούσε μετά το τέλος του αγώνα και μάλιστα εκτόξευσαν και μπουκάλια γεγονός που έκανε αρκετούς να …παρευρεθούν στα δημοσιογραφικά και έτσι να γίνουν τα υπόλοιπα, που ευτυχώς με την παρέμβαση του Λυσσάνδρου και των πιο ψύχραιμων δεν συνεχίστηκαν.

Επανερχόμενος στην αρχική σκέψη και τις συγκρίσεις ανάμεσα στους «δυο γιους» πανεύκολα μπορεί να καταλάβει κάποιος την χαώδη διαφορά ποιότητας και ήθους που υπάρχει ανάμεσα τους , αν συνυπολογίσουμε το απύθμενο κόμπλεξ που βγάζει η επαρχιακή ομάδα της Θεσσαλονίκης. Γιατί μπορεί να βγει πρωταθλήτρια φέτος αλλά το να θες να λέγεσαι μεγάλη ομάδα απαιτεί και άλλα πολλά προσόντα τα οποία δεν τα έχει αυτή η ομάδα και ούτε ΠΟΤΕ θα τα αποκτήσει γιατί ΠΟΤΕ δεν θα έχει το βάρος της φανέλας ούτε της ΑΕΚ φυσικά αλλά και ούτε των άλλων.

Μια φωτοβολίδα είναι που που θα σβήσει πολύ εύκολα μετά το πέρασμα της…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here