Σκυθιώτη στο inAEK.com: “Χαιρόμαστε πάρα πολύ που βλέπουμε το γήπεδο γεμάτο”

0
skyline

Η αθλήτρια της ΑΕΚ, Αθηνά Σκυθιώτη μίλησε στο inAEK.com μετά τον αγώνα με τον ΖΑΟΝ, στον οποία η ΑΕΚ επικράτησε με 3-1 σετ.

Ένα σχόλιο για την σημερινή αναμέτρηση και τη νίκη της ομάδας;

“Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι. Θέλαμε να πάρουμε μία καθαρή νίκη, όπως φυσικά σε όλα τα παιχνίδια. Μπήκαμε από την αρχή πάρα πολύ καλά και κερδίσαμε τα πρώτα δύο σετ. Στο τρίτο σετ, μας πίεσε λίγο η αντίπαλη ομάδα και εμείς κάναμε μία αγωνιστική κοιλιά. Ο ΖΑΟΝ έπαιξε καλή άμυνα και κάπως έτσι ήρθε το 2-1. Από κει και πέρα, πιστεύω συγκεντρωθήκαμε πάρα πολύ και τελείωσε το ματς όπως έπρεπε, με καθαρό σκορ.”

Η ομάδα πήρε το ζητούμενο και θα πάει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, έχοντας την καλύτερη δυνατή συγκομιδή βάση αυτού του αγώνα που είχαμε σήμερα. Τι πιστεύεις ότι πρέπει να προσέξετε ώστε να φτάσει η ομάδα στον στόχο που είναι η νίκη με καθαρό σκορ;

“Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα, πάνω στην τακτική μας και πάνω στην αντίπαλη ομάδα. Νομίζω ότι αν κρατήσουμε την υποδοχή μας και το σέρβις μας, όπως κάνουμε στα τελευταία παιχνίδια που δείχνουμε μία αγωνιστική άνοδο, θα έρθει και το αποτέλεσμα που θέλουμε, που φυσικά γι’ αυτό θα πάμε.”

Η ΑΕΚ χρειάζεται τον κόσμο της το ερχόμενο Σάββατο και είναι βέβαιο πως θα έχει την στήριξη του. Πόσο σημαντικό είναι για σας αυτό;

“Να πω ότι χαιρόμαστε πάρα πολύ που βλέπουμε το γήπεδο γεμάτο. Μας δίνει πάρα πολύ ρυθμό και πιστεύω πως είναι μία δύσκολη έδρα για τους αντιπάλους που έρχονται να παίξουν εδώ. Οπότε όπως και σε όλα τα παιχνίδια, φυσικά και σε αυτό, θέλουμε να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι, για να πάμε να πάρουμε τη νίκη.”

Επιμέλεια: Φρίξος Νικολουλόπουλος