Την ήττα γνώρισε η ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Σε ένα ματς που εξελίχθηκε σε... θρίλερ, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε 3-0 σετ της ΑΕΚ και πήρε ένα ακόμα σημαντικό τρίποντο στη μάχη για τετράδα, την ώρα που οι «κιτρινόμαυροι» μπαίνουν σε… μπελάδες.

0
skyline

Στην ΑΕΚ ξέσπασε ο Παναθηναϊκός, μετά τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ!

Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στα τρίποντα διαλύοντας με 3-0 τους «κιτρινόμαυρους», που βρίσκονται πλέον σε δύσκολη βαθμολογική θέση.

Η ΑΕΚ φάνηκε αποφασισμένη να επιστρέψει στις νίκες μετά από τα τελευταία τέσσερα δύσκολα ματς, στα οποία συγκέντρωσε δύο βαθμούς, μπαίνοντας δυνατά στο παιχνίδι. Δεν κατάφερε, όμως να σταματήσει τον μαχητικό Παναθηναϊκό που ανέβηκε στην τρίτη θέση και δείχνει ικανός να εδραιωθεί στην τετράδα.


Το ματς σημαδεύτηκε από την κίνηση ενός οπαδού του Παναθηναϊκού, που εκτόξευσε έναν αναπτήρα κατά του Αλαφζούν της ΑΕΚ. Το ματς διεκόπη για αρκετά λεπτά, ενώ έγιναν και συστάσεις από τα μεγάφωνα.

Οι κιτρινόμαυροι πήραν τα ηνία του σκορ στο πρώτο σετ, ανεβάζοντας τη διαφορά μέχρι και τους έξι πόντους (11-17 και 15-21). Λίγο πριν τους τελευταίους κρίσιμους πόντους, όμως, ο Παναθηναϊκός «ξύπνησε» και προηγήθηκε (22-21), τρέχοντας ένα φοβερό σερί επτά πόντων. Η ΑΕΚ ισοφάρισε δύο φορές στο 22-22 και 23-23, όμως δύο λάθη των «κιτρινόμαυρων» έδωσαν το σετ στο «τριφύλλι».


Τα σετ: 25-23, 25-18, 29-27

Πηγή:ΣπορFm