Μηδενική παιδεία – ανύπαρκτη μνήμη!

Γράφει ο Ηλίας Θεοδοσόπουλος

1

Σε μια χώρα που έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να το λέμε ότι σε μεγάλο ποσοστό λείπει η παιδεία (άρα και ποδοσφαιρική) είναι επακόλουθο να συμβαίνουν αυτά.

Χθες ο Κλωναρίδης (ναι αυτός που με δικά του γκολ βοήθησε την ομάδα στο Τ.Λ ) και που φέτος προσπαθεί για το καλύτερο και δεν έχει καμία σχέση με πέρσι , βρέθηκε στο στόχαστρο άγριων αποδοκιμασιών από μερίδα κόσμου , με αποτέλεσμα να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Πιθανολογώ ότι όλοι αυτοί (αλλά και ακόμη περισσότεροι) θα ήταν οι ίδιοι που έκραζαν τον Μάνταλο ασταματητα μέχρι τον Δεκέμβριο και τώρα ψάχνουμε να τους βρόυμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν τους βρίσκουμε πουθενά.

Το τρίπτυχο της αποτυχίας για έναν φίλαθλο – οπαδό που ασχολέιται με το ποδόσφαιρο λέγεται : α) παντελής έλλειψη παιδείας, β) εμπάθεια γ) ασχετοσύνη, και… δώρο η ανύπαρκτη μνήμη. Αλλά τι περιμένετε;

Εδώ κατά καιρούς στο πρόσφατο παρελθόν (αλλά μπορεί και στο μέλλον σε κάποια άσχημη στιγμή της ομάδας) έχουμε φτάσει να ακούμε ειρωνείες και άσχημους χαρακτηρισμούς ακόμα και για τον Δημήτρη Μελισσανίδη και για το χτίσιμο της Αγιάς Σοφιάς! Σε παίκτες θα κολλήσουνε;

Προχωράμε δυνατά και ενωμένοι όλοι οι «υγιείς» στην σκέψη . Τους άλλους απλά περιορίστε τους ή με επιχειρήματα δείξτε τους την ¨κρυψώνα» που ξέρουνε. Μέχρι να βέβαια να περιμένουν την επόμενη «στραβή» για κάποιον άλλον…

Υ.Γ: Άραγε γι αυτούς και άλλους πολλούς , κατά καιρούς και διάφορες καταστάσεις ταιριάζει το ρητό «είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ;» Ή ταιριάζει το «είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ αναλόγως την στιγμή και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα και οι παίχτες;» Φυσικά το δεύτερο..

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλά τώρα παμε να τα ισοπεδώσουμε όλα?
    Δηλαδή τι θέλει ο αρθρογράφος να κάνει ο απλός κόσμος της ΑΕΚ υπομονή 3 χρόνια για να πάρει μπρός ένας παίκτης ο οποίος αμοίβεται κατα 5000€ παραπάνω μηνιαίως κατά μέσο όρο από τον μέσο ΑΕΚτζη?Και ουσιαστικά είναι αυτός που τον πληρώνει!!!
    Η παιδεία και ο σεβασμός δεν διαφαίνονται από μία ή δύο γιούχες κύριε αλλά το πως έχουμε συμπεριφερθεί γενικότερα ως λαός της ΑΕΚ στα δύσκολα και στα εύκολα!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here