Εζεκιέλ Πόνσε: Μία μηχανή των γκολ!

Γράφει ο Φρίξος Νικολουλόπουλος

0

Ήρθε με πολλά ερωτηματικά. Πως να γινόταν άλλωστε; Επρόκειτο για ένα παιδί, ηλικίας 21 ετών, αλλά με εξαιρετικό βιογραφικό. Γι’ αυτό και γω προσωπικά ήμουν βέβαιος για την επιτυχία του.

Δεν χρειάζονταν ιδιαίτερες συστάσεις. Μπορείτε να ανατρέξετε σε ένα άρθρο μου 26 Ιουνίου, όπου στο τέλος αυτού αναφέρω το εξής: “Εδώ θα είμαστε και θα τα ξανά πούμε. Καλώς να τον υποδεχτούμε τον Πόνσε και είμαι σίγουρος για την επιτυχία του. Πιστεύω πως αν δεν βρει ατυχίες, το παιδί θα εκτοξευθεί μέσω της ΑΕΚ και της Superleague. Και που ξέρεις; Ίσως αναγκαστεί η ΠΑΕ να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη σε έναν χρόνο.”

Λίγες ώρες πριν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, ο Έκι ήδη έχει κάνει απίστευτα πράγματα. Έχοντας 12 γκολ στην Σούπερλιγκ διεκδικεί τον τίτλο του πρώτου σκόρερ, κάτι το οποίο ποδοσφαιριστής της Ένωσης έχει να πετύχει εδώ και μία δεκαετία, όταν το κατάφερε ο Ίσμαελ Μπλάνκο. Παράλληλα, έχει και 4 ασίστ.

Είναι ένας διεισδυτικός επιθετικός. Βρίσκεται σε όλες τις φάσεις, ενώ μπορεί μάλιστα να δημιουργήσει. Μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο και γενικά είναι ένας επιθετικός που χαίρεσαι να παρακολουθείς.

Το ερώτημα είναι αν η ΑΕΚ μπορεί να τον κρατήσει στο ρόστερ της. Δεν είναι εύκολο. Θα γίνει προσπάθεια. Είναι ένας ταπεινός ποδοσφαιριστής, χαμηλού προφίλ που θέλει να κάνει σπουδαία καριέρα. Ό,τι και να πούμε τώρα δεν στηρίζεται κάπου. Όλα θα φανούν μετά την αγωνιστική σεζόν.

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube