ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: Εγκρίθηκε η μελέτη και ο προϋπολογσμός για το έργο της υπογειοποίησης!

0

Επιτέλους το μεγάλο βήμα έγινε. Εγκρίθηκε σήμερα από την οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής η μελέτη και ο προϋπολογσμός για το έργο της υπογειοποίησης. Συγκεκριμένα σήμερα υπήρχε στο πρόγραμμα της συνεδρίασης της Οικονομικής επιτροπής ως θέμα η “αποδοχή της Δωρεάς και Έγκριση της Μελέτης: «ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΔΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΠ ΔΗΜΟ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ».

Η συνεδρίαση έγινε λοιπόν και η επιτροπή ενέκρινε τόσο την μελέτη όσο και τον προϋπολογισμό του έργου και πλέον είναι θέμα χρόνου η προκύρηξη του διαγωνισμού. Μάλιστα όπως φαίνεται η Περιφέρεια πλέον θα τρέξει αφού την Παρασκευή ορίστηκε νέα συνεδρίαση στην οποία θα εγκριθεί το κείμενο του διαγωνισμού για το έργο. Συγκεκριμένα στην σημερινή ανακοίνωση της οικονομικής επιτροπής της περιφέριεας που καλεί σε συνεδρίαση την Παρασκευή αναφέρεται μεταξύ άλλων και το εξής: 1.Εγκριση του σχεδίου Περίληψης Διακήρυξης για δημοσίευση στον ελληνικό τύπο και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής για το έργο «Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και συνοδά Έργα στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας», συνολικού προϋπολογισμού 14.274,193,55 € (πλέον ΦΠΑ 24%).

Πλέον λοιπόν το έργο της υπογειοποίησης στην Φιλαδέλφεια είναι και επίσημα στον προϋποολογισμό της περιφέρειας Αττικής, πράγμα που είναι το σημαντικότερο, με συγκεκριμένο ποσό που βέβαια αναμένεται να πέσει αρκετά στον διαγωνισμό του οποίου τις λεπτομέρειες αναμένεται να μάθουμε την Παρασκευή. Σημασία έχει πως πλέον το έργο πήρε τον δρόμο του και αυτό που περίμενε η ΑΕΚ έγινε έστω και με μικρή καθυστέρηση.

Κάντε ένα “Like” στην νέα μας σελίδα μας στο Facebook(INAEK)

Κάντε ένα “Like” στην κλασσική μας σελίδα μας στο Facebook(inAEK.gr)

Ακολουθήστε μας στο Instagram   

Βρείτε μας στο Twitter

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube