Επιβάλλεται το σερί νικών… και τα απίθανα στατιστικά!

Γράφει ο Ηλίας Θεοδοσόπουλος

0

Εντυπωσιακά ξεκίνησε το 2019 για την πρωταθλήτρια ΑΕΚ και ακόμα πιο εντυπωσιακά οφείλει η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη να το συνεχίσει.

Σε μια χρόνια που εξελίσσεται περίεργα θα λέγαμε έχει υπάρξει ένας συνδυασμός καταστάσεων για να έχει οδηγηθεί η ΑΕΚ μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος (στην ουσία μόνο μαθηματικά αυτή την στιγμή)

*Η μη περαιτέρω ενίσχυση στην αρχή της χρονιάς και οι λάθος χειρισμοί

*Οι απανωτοί τραυματισμοί στην αρχή της χρονιάς σε βασικούς παίχτες

*Η λάθος διαχείριση κάποιων παιχνιδιών από τον προπονητή σε συνδυασμό με λάθος όπως αποδεικνύετε σχήματα έως προς την εφαρμογή του (π.χ μοιάζει το 3-5-2 να ταιριάζει περισσότερο στην ΑΕΚ αφού επιτίθεται με παραπάνω παίχτες λόγω των χαρακτηριστικών που έχουν αυτοί)

*Η αδιαφορία ή μη σωστή αντιμετώπιση κάποιων παιχνιδιών από τους ίδιους τους παίχτες

*Τα απίστευτο σκάνδαλο αφαίρεσης με το «έτσι θέλω » 3 βαθμών από την ομάδα

*Τα σφυρίγματα με Αστέρα και φυσικά με Λαμία (που γέλαγε όλο το πανελλήνιο ) που πήρε ο ΠΑΟΚ και διαμόρφωσαν το σκορ.

* Και φυσικά η αδιανόητη γκαντεμιά σε συγκεκριμένα παιχνίδια σε συνδυασμό με την απίστευτη ρέντα των άλλων αφού μην ξεχνάμε η ΑΕΚ αυτή την στιγμή είναι ΠΡΩΤΗ από όλες τις ομάδες στον ΚΟΣΜΟ σε δοκάρια έχοντας φτάσει τα 16!!

Όλα αυτά συνοπτικά έφεραν την ΑΕΚ να είναι 14 βαθμούς πίσω από την κορυφή

Τώρα παρόλο όλα αυτά τα θέματα και τις καταστάσεις που έχουν διαμορφωθεί κοιτώντας κάποιος την επίθεση και την άμυνα μεταξύ της ΑΕΚ και του πρώτου στην βαθμολογία θα διαπιστώσει ένα άλλο απίθανο επίτευγμα που έχει συμβεί .

Η ΑΕΚ έχει γκολ υπέρ 29 και γκολ κατά 7 !

Ο ΠΑΟΚ έχει γκολ υπέρ 30 και γκολ κατά 6!

Σκεφτόμενοι όλα τα προηγούμενα αλλά κοιτάζοντας και τους αριθμούς πραγματικά θα καταλάβει κάποιος ότι κάποιο ..σύμπαν έχει συνωμοτήσει για να υπάρχει αυτή διαφορά των 14 βαθμών!

Πρέπει να τα ξεχάσουμε αυτά όλα όμως τώρα και να κοιτάξουμε μπροστά αφού φυσικά σαν πρωταθλήτρια και σαν μια πολύ μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ πάντα υπάρχουν στόχοι γι αυτήν.

Στόχος λοιπόν είναι στο πρωτάθλημα οι νίκες το καλό θέαμα και φυσικά το σερί που υπάρχει να διευρυνθεί τα μέγιστα .

Φυσικά υπάρχει και το κύπελλο και εκεί οι απαντήσεις και οι ..προκλήσεις θα είναι πολλές αφού άλλωστε μόνο η κατάκτηση του θα θεωρηθεί επιτυχία.

Με καθαρό μυαλό αγωνιστικότητα ,πάθος θέληση και περισσότερες επιλογές πλέον από τον προπονητή όλα αυτά μπορούν να γίνουν πράξη.

Υ.Γ: Άλλο έναν χρόνο τουλάχιστον ανανέωση για τον Ροντρίγκο Γκάλο πρέπει να γίνει και το φωνάζουμε όλοι. Ελπίζουμε να πραγματοποιηθεί γιατί το αξίζει και με το παραπάνω,.

Υ.Γ:2 Μεγάλη μεταγραφή ο Νέναντ Κρίστιτστς !

Ο Σέρβος έχει φοβερά στοιχεία στο παιχνίδι του , αφού πέρα από την τεχνική του κατάρτιση και τις μεταβιβάσεις , βλέπει γήπεδο έχει φοβερή αίσθηση του χώρου (πολύ μεγάλο προσόν αυτό) και προωθεί το παιχνίδι της ομάδας από πίσω σε μια θέση που υπήρχε φανερής έλλειψη φέτος. Θα δώσει μεγάλη δύναμη και πνοή στην ομάδα και ήδη φαίνεται αυτό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here