Έχασε ξανά στην Λαμία ο Παναθηναϊκός

0
skyline

Ο Παναθηναϊκός ήθελε τη νίκη που θα τον έφερνε πιο κοντά στον Ατρόμητο, όμως η Λαμία και χάρη σε γκολ του Μπερτόλιο πήρε την μεγάλη νίκη με 1-0, όπως και στον αγώνα του Κυπέλλου.

Ο Μάκης Χάβος διάβασε εξαιρετικά τον τρόπο παιχνιδιού του «τριφυλλιού» και αφού έκλεισε τους χώρους στο κέντρο, δεν επέτρεψε στους παίκτες του Δώνη να κάνουν το παιχνίδι τους και να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στα πρώτα λεπτά και αφού «βραχυκύκλωσαν» τους «πράσινους» απείλησαν σε δύο στιγμές με τον Μπαράλες, που δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και έφτασαν κοντά στο 0-1, με τον Μακέντα, που έγινε κάτοχος της μπάλας και πλάσαρε λίγο πάνω από την εστία του Σαράνοβ. Οι δύο ομάδες έχασαν από μία ευκαιρία λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους, με τον Μακέντα και τον Μπερτόλιο, που δεν βρήκαν στόχο.

Στην επανάληψη η ομάδα της Φθιώτιδας συνέχισε να πιέζει και στο 52′ βρήκε το γκολ, ο Μπαράλες πήρε την κεφαλιά πάσα προς τον Μπερτόγλιο, που έπιασε σουτ στην κίνηση και «εκτέλεσε» τον Διούδη για το 1-0. Οι παίκτες του Δώνη έβγαλαν αντίδραση και δημιούργησαν δύο εξαιρετικές στιγμές για να ισοφαρίσουν, αρχικά με τον Άλτμαν, που έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή, πλάσαρε τον Σαράνοβ που έσωσε με το πόδι. Στην εξέλιξη της φάσης και μετά το κόρνερ, ο Οικονόμου έκανε την κεφαλιά πάσα προς τον Μακέντα ο οποίος από τη μικρή περιοχή ανενόχλητος κατάφερε να αστοχήσει. Ο Χάβος είχε κλείσει εξαιρετικά τον χώρο του κέντρου και το «τριφύλλι» δεν μπορούσε να απειλήσει και να δημιουργήσει φάσεις. Στην τελευταία ουσιαστικά φάση του αγώνα, ο Γιόχανσον σέντραρε, όμως ο Καμπετσής από ευνοϊκή θέση έστειλε την μπάλα άουτ και το 1-0 έμεινε μέχρι την λήξη.

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοβ, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Σκαρντοβέλι, Μπλάζιτς (36′ Μπουλούλης), Δημούτσος, Τομάς (81′ Καρυπίδης), Καραμάνος, Μπερτόγλιο (66′ Επστάιν), Μπαράλες.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Δώνης (78′ Βέργος), Κάτσε, Μουνιέ (59′ Άλτμαν), Χατζηγιοβάνης (72′ Καμπετσής), Μπουζούκης, Μακέντα.