Ραντεβού με τον Μελισσανίδη θέλει ο Βράνιες

0
skyline

Πάνω από όλους και από όλα βάζει τον Δημήτρη Μελισσανίδη ο Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του inaek.gr θέλει να μιλήσει με τον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ σχετικά με την επιστροφή του.

Αρκετά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Βράνιες να θέλει να επιστρέψει στην Ένωση, την ίδια στιγμή που παραμένει ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους της ομάδας.

Όμως, ο Βόσνιος αμυντικός, ο οποίος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας για εξωαγωνιστικά θέματα, έχει ως προτεραιότητά του να μιλήσει με τον ισχυρό άντρα του Δικεφάλου, Δημήτρη Μελισσανίδη, πριν ξεκινήσει να… τρέχει το θέμα της πιθανής επιστροφής του.

Οι δύο άντρες έχουν εξαιρετική σχέση μεταξύ τους και ακόμα και όταν είχαν συναντηθεί για τα παραπτώματα του παίκτη ο διάλογός τους ήταν ουσιώδης και αρκετά βοηθητικός για τη συνέχεια του Βράνιες στην ομάδα.

Αυτό που απομένει είναι να δούμε εάν το μεταξύ τους ραντεβού θα πραγματοποιηθεί, ώστε στη συνέχεια να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την επιστροφή του Βράνιες στην ΑΕΚ.