Χαρά ή προβληματισμός ή και τα δύο;

Γράφει ο Ηλίας Θεοδοσόπουλος

0

Αρκετοί πανηγυρίζουν με την παραμονή του Μπακασέτα ή το ενδεχόμενο παραμονής του Σιμόες.

Εγώ από την αλλη ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ σε τι ωφέλησε την ομάδα όλο αυτό το διάστημα αυτή η ανακατωσούρα και το ότι αυτοί οι τρεις παίχτες μαζί με τον Λαμπρόπουλο ήταν εκτός πλάνων όλο αυτό το διάστημα!

Επίσης πέρα από αυτούς τους χειρισμούς της διοίκησης επίσης ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ τι ρόλο βαράει ο Μπακασέτας που δεν ήθελε να υπογράψει αλλά υπόγραψε μετά από 1,5 μήνα και ο Σιμόες που δεν ήθελε να υπογράψει αλλά τώρα θέλει να να κάνει συνάντηση για πιθανή ανανέωση. Μήπως το ότι δεν βρήκαν πρόταση με καλύτερα λεφτά τους έκανε να θέλουν να μείνουν; Και αυτό τώρα εμάς αναρωτιέμαι πρέπει να μας χαροποιήσει ή να μας προβληματίσει; Ή και τα δύο; Πάντα ήμουν της σκέψης κοιτάμε μπροστά , αλλά στην προκειμένη περίπτωση όλο το έργο δεν μου κάθεται καθόλου καλά απ ΟΛΕΣ τις πλευρές

Υ.Γ: Να τα βρούνε και με τον Λαμπρόπουλο αν είναι ..και έτσι θα έχουμε πετύχει κάτι το ανεπανάληπτο ! Αποδυναμώσαμε την ομάδα εδώ και 5-6 αγώνες και εν μέσω της σεζόν για να γυρίσουμε πάλι στους ίδιους! Όλα αυτά τα λέω ανεξάρτητα με το τι έχουν προσφέρει οι συγκεκριμένοι παίχτες και την δυναμική που έχουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here