Φουλ επίθεση της Γιουβέντους για …

Η Γιουβέντους έκλεισε τον Άαρον Ράμσεϊ και τώρα θέλει να ενισχυθεί και στο κομμάτι της επίθεσης, προσπαθώντας να αρπάξει τον "φυλακισμένο" στην Ρεάλ Μαδρίτης, Ίσκο.

0
skyline

Μετά από τη συμφωνία στην οποία ήρθε με τον Άαρον Ράμσεϊ (για πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 8.000.000 ευρώ) άνοιξε  για τα καλά η όρεξη της Γιουβέντους που εμφανίζεται τώρα διατεθειμένη για ένα ακόμα μεγάλο “χτύπημα”, αυτή τη φορά στην Ισπανία!

Σε γνώριμο μάλιστα έδαφος για εκείνη, αφού μετα το super deal που έκλεισε το καλοκαίρι του 2018 με την Ρεάλ Μαδρίτης για να ντύσει στα ασπρόμαυρα τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τώρα θέλει να δει το ίδιο έργο να επαναλαμβάνεται με έναν πρώην συμπαίκτη του “CR7”, τον Ίσκο.

Ο συγκεκριμένος παίκτης είναι εδώ και χρόνια στο ραντάρ της “βέκια σινιόρα”, ωστόσο δεν μπορούσε να κάνει τίποτα από τη στιγμή που ήταν το αγαπημένο παιδί της εξέδρας των Μαδριλένων και χαϊδεμένο παιδί του Φλορεντίνο Πέρεθ.

Τώρα όμως τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί από τη στιγμή που ο Σαντιάγο Σολάρι τον έχει βάλει στην άκρη και τα μόλις δύο ματς στα οποία έχει ξεκινήσει βασικός (κανένα στο πρωτάθλημα) από τα 16 που έχει κάτσει στον πάγκο ο Αργεντινός, συνιστούν τρανή απόδειξη της περιθωριοποίησής του.

“Είναι δύσκολο να φτιάξουν τα πράγματα μεταξύ του Ίσκο και του Σολάρι”, έφτασε να παραδεχτεί δημόσια την Πέμπτη (10/1) ο αρχηγός των “μερένγκες” Σέρχιο Ράμος, με την ιταλική ιστοσελίδα “Sportmediaset” να υποστηρίζει με σημερινό δημοσίευμα πως η “Γιούβε” προσπαθεί να επωφεληθεί από τη ρήξη των δύο ανδρών για να τον προσγειώσει στο Τορίνο!

“Ο αθλητικός διευθυντής Φάμπιο Παρατίτσι έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον μάνατζερ του Ίσκο και έχει ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον της Γιουβέντους και την επιθυμία της να τον αποκτήσει”, αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, που συμπληρώνει ωστόσο πως η πρωταθλήτρια Ιταλίας έχει να ξεπεράσει δύο σημαντικά εμπόδια.

Το ένα είναι η… Μάντσεστερ Σίτι που έχει βάλει και αυτή στο μάτι τον Ισπανό διεθνή μεσοεπιθετικό για να δώσει μία ακόμα εξαιρετική λύση στα πλάνα του Γκουαρδιόλα από τη μέση και μπροστά και το δεύτερο η ίδια η Ρεάλ, που φέρεται να τον αξιολογεί γύρω στα 80.000.000 ευρώ.

Ναι μεν ο Σολάρι δεν τον… βλέπει, όμως ουδείς μπορεί να αγνοήσει πως ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ευρώπης ως τον Ιούνιο του 2022…