Μπακασέτας: Ήταν της μοίρας του γραφτό…

Γράφει ο Φρίξος Νικολουλόπουλος

0

Ανανέωσε επισήμως πια με την ΑΕΚ, ο Τάσος Μπακασέτας, με ένα συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια μέχρι το 2022.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός λίγο μετά τις υπογραφές δήλωσε χαρακτηριστικά πως «ό,τι έχει να κάνει με μένα και την ΑΕΚ γίνεται σήριαλ» εννοώντας τον τρόπο που ήρθε απ’ τον Πανιώνιο πριν δύο χρόνια, αλλά και τον τρόπο που σήμερα ανανέωσε, με τα όσα συνέβησαν εδώ και ενάμιση μήνα.

Εγώ θα ήθελα να σταθώ σε ένα μόνο πράγμα. Ο Τάσος είναι ένας ποδοσφαιριστής, απ’ τους λίγους πια στον χώρο που είναι αληθινός άνθρωπος. Εκφράζεται συχνά πυκνά, δεν προκαλεί ποτέ, αγωνίζεται με θέληση και πάθος και δεν δημιουργεί προβλήματα ποτέ στην ομάδα του.

Πέρα από αυτά που τον χρίζουν ως έναν εξαιρετικό αθλητή και άνθρωπο, ο Τάσος είναι και ένας ποδοσφαιριστής, πολύτιμος για την ομάδα. Έχει λειτουργήσει ως πολυεργαλείο στην περσινή πρωταθληματική πορεία της Ένωσης. Έχει άλλωστε και ένα φαρμακερό αριστερό σουτ, που δύσκολα βρίσκεις στην Ελλάδα. Εννοείται ότι η παραμονή του, στο σπίτι του, είναι κέρδος και για την ομάδα, εκτός από το προσωπικό του ποδοσφαιριστή. Του ευχόμαστε να πραγματοποιήσει τα όνειρα του, που όπως είπε περιμένει πως και πως να αγωνιστεί και να κατακτήσει τρόπαια στην Αγιά Σοφιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here