Σε λίγο καιρό η δεύτερη και βελτιωμένη έκδοση!

0

Γράφει ο Γιώργος Ζαβλάρης

Η εμφάνιση και η συντριβή της ΑΕΚ στο ΣΕΦ αναμφίβολα θα πρέπει να δημιουργεί προβληματισμούς στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, ωστόσο με μια πιο ψύχραιμη ματιά αντιλαμβάνομαι ότι δεν βρισκόταν στο επίκεντρο της ομάδας η συγκεκριμένη αναμέτρηση, με αποτέλεσμα οι κιτρινόμαυροι να παρουσιαστούν εντελώς απροετοίμαστοι.

Αυτό που κυρίως θέλω να επισημάνω είναι ότι κατά την άποψη μου, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα μεταγραφικά της Βασίλισσας, την δεύτερη – και βελτιωμένη – έκδοση της φετινής ΑΕΚ θα την δούμε από τα τέλη Γενάρη και έπειτα. Τότε θα έχει προσαρμοστεί πλήρως ο Ντερλοί Τζέιμς, η εμφάνιση του οποίου βέβαια ήταν ένα από τα θετικά τoυ σημερινού αγώνα, ενώ θα έχει μπει και το νέο μεγάλο αστέρι του δικεφάλου, ο Τζόρνταν Θίοντορ, στην εξίσωση.

Ακόμα και το παιχνίδι με την Μπάμπεργκ, το οποίο εκτιμώ ότι θα είναι διαφορετικό από το σημερινό, δεν αποτελεί κριτήριο για συμπεράσματα. Η ΑΕΚ έκανε κινήσεις για να βελτιωθεί και για να δούμε αυτήν την βελτίωση χρειάζεται ένα εύλογο χρονικό διάστημα

Ευτυχώς το πρόγραμμα μετά το ντέρμπι στην Γερμανία είναι βατό και επιτρέπει την όσο δυνατόν πιο ήπια προσαρμογή των νεοαποκτηθέντων.

Πέρα από τους δύο όμως που ήρθαν και αποτελούν αδιαμφισβήτητα δύο σπουδαίες προσθήκες, θα ήταν καλό να υπάρξει και μια τρίτη είτε τώρα είτε αργότερα στη θέση πέντε. Υπάρχει τρομερό πρόβλημα απέναντι σε βαριά κορμιά και κλασικά πεντάρια, όπως ο Μιλουτίνοφ για παράδειγμα.

Και κάτι τελευταίο, κάπως άσχετο με το σημερινό: Είναι πολύ κρίμα, ύστερα και από την κλήρωση αλλά και από τις προσθήκες της ΑΕΚ τον Γενάρη, που η ομάδα αποκλείστηκε από το Κύπελλο Ελλάδας στη Πυλαία από τον ΠΑΟΚ. Πάρα και τις δύο σκληρές ήττες από Παναθηναικό και Ολυμπιακό θα είχε και φέτος καλές πιθανότητες για μια εγχώρια κούπα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here