Στα ραντάρ της Ρέιντζερς ο Λαμπρόπουλος

0
skyline

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος φέρεται να βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο των Ρέιντζερς, οι οποίοι εξετάζουν το ενδεχόμενο να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους, τις προσεχείς ημέρες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η σκοτσέζικη ομάδα έχει συγκεντρώσει τις απαραίτητες πληροφορίες για τον 29χρονο αμυντικό και φέρεται να γνωρίζει πως δεν υπολογίζεται από την ΑΕΚ και πως βρίσκεται στη λίστα των παικτών υπό παραχώρηση.

Ο Λαμπρόπουλος μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από τους πρωταθλητές Ελλάδος και ένας από τους λόγους για τους οποίους τέθηκε εκτός πλάνων ήταν το γεγονός πως διαφώνησε με την αρχική πρόταση της Ένωσης, για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Σε περίπτωση που οι Ρέιντζερς αποφασίσουν να κινηθούν για την απόκτηση του παίκτη, τότε η Ένωση δεν αναμένεται να αξιώσει κάποιο μεγάλο ποσό για την παραχώρησή του, σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της σκοτσέζικης ομάδας, Στίβεν Τζέραρντ έχει ζητήσει τρεις μετεγγραφές εν όψει Ιανουαρίου και η μια από αυτές να αφορά κεντρικό αμυντικό. Στη λίστα του Άγγλου τεχνικού φέρονται να βρίσκονται και άλλα ονόματα κεντρικών αμυντικών, πέρα από αυτό του Λαμπρόπουλου.