2018: Χρονιά ορόσημο με τα καλύτερα να έρχονται!

Γράφει ο Ηλίας Θεοδοσόπουλος

0

Πολλοί λένε ότι η τελευταία εντύπωση μένει.

Στην δικιά μας όμως περίπτωση επ ουδενί  ισχύει αυτό.

Μια απόλυτα πετυχημένη χρονιά για την ποδοσφαιρική ΑΕΚ , για να ακριβολογούμε η πιο πετυχημένη χρονιά από το 1994 και μετά.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ ξανά στην κορυφή της Ελλάδας και η συμμετοχή της στους ομίλους του C.L τα επισκιάζει όλα.

Η χαρά που μας πρόσφερε η ομάδα με την πορεία της συνολικά σε Ελλάδα και Ευρώπη δεν μπορεί σε καμία μα σε καμία περίπτωση να συγκριθεί ή να «λερωθεί» από κάποια άσχημα αποτελέσματα στο τέλος του χρόνου και της νέας σεζόν ή από κάποιες λάθος κινήσεις που έγιναν ή δεν έγιναν νωρίτερα.

Μια νέα σεζόν που μπορεί  να βρίσκει την ΑΕΚ εκτός πρωταθλήματος όσον αφορά την πρώτη θέση , αλλά από την άλλη να δείχνει έτοιμη για μια νέα πολύ δυνατή επανεκκίνηση με στόχο το κύπελλο αλλά και με όραμα για το άμεσο μέλλον.

Και το άμεσο μέλλον  απλά περικλείεται σε δυο λέξεις που μας καθηλώνουν που μας μαγεύουν που μας συγκινούν που μας ανατριχιάζουν και αυτές είναι «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»

Μέρα με την μέρα γιγαντώνεται το παλάτι γιγαντώνονται τα τείχη και μαζί με αυτό γιγαντώνεται και η δικιά μας η ηδονή ..

Γιατί αυτό όπως γνωρίζουμε όλοι δεν θα είναι ένα απλό γήπεδο.

Αλλά θα είναι κάτι ΠΟΛΥ παραπάνω και θα το γνωρίσουν όταν έρθει η ώρα φίλοι και αντίπαλοι.

Και πιστέψτε με όταν έρθει εκείνη η στιγμή κανένας δεν θα σκέφτεται πόσες μεταγραφές έκανε η ΑΕΚ τι αποτελέσματα είχε φέρει τους προηγούμενους αγώνες , και ποιος είναι ή όχι προπονητής της ομάδας.

Γιατί απλά εκεί μέσα θα παίζουν οι καλύτεροι και ένα απέραντο δέος θα μας κυριεύει όλους .

Γιατί απλά η Νέα Φιλαδέλφεια θα ετοιμάζεται σιγά – σιγά να δεχθεί πάλι στο σπίτι της την «ιδέα» που την έκανε πασίγνωστη σε όλον τον κόσμο.

Γιατί απλά τα καλύτερα έρχονται και ούτε που τα φανταζόμαστε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here